![]() |
Canın Yanmasın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Canın Yanmasınhttp://yuksekdozask ![]() ![]() ![]() ![]() Kayboluyorum karanlıkların koynunda ![]() ![]() Sustukça, kalbim akıtır lavlarını damarlarıma ![]() ![]() Yanmak mühim değil yanarım da ![]() ![]() İliklerime kadar sen varsın canın yanmasın! Gel-gitler sürer ömrümde alışkınım! Elim, eline değmeyecek kadar riyakarım ![]() Arkana bak gör nasıl perişanım ![]() ![]() Ben gerekirse nefes almam yeter ki senin canın yanmasın! Nice intiharlarına sebep oldun duygularımın ![]() ![]() Hissediyorum! Ölüm, sensiz yaklaşıyor adım adım ![]() ![]() Bir jiletle kolayca aksada kan’ım ![]() ![]() Ben gıkımı çıkarmam yeter ki senin canın yanmasın! Karanlıklara hapsolsada bedenim ![]() ![]() Hala SEN diye bakıyor yaşlı gözlerim ![]() ![]() Bazen ben olurum, aslında hep SEN’im ![]() ![]() Ben mahfolurum yeter ki senin canın yanmasın ! Ellerinden mi olacak benim sonum? Sensiz çıkmıyor ki bedenden ruhum ![]() ![]() Bir mızrak gibi saplanıyor her gece yokluğun ![]() ![]() Ben sürünürüm sensiz, yeter ki senin canın yanmasın! Sonu gelmeyen uzun yollardayım ![]() ![]() Yokluğun öldürüyor, darmadağınım! Mutluluk süsüyle her gece bürkülsede dudaklarım ![]() ![]() Ben avunurum yeter ki senin canın yanmasın! Sessiz sessiz boğulurken hüzünlere ![]() ![]() Bir vuslat uğruna can atıyorum ölümlere ![]() ![]() Günah seninle yazılsa da amel defterime ![]() ![]() Ben yanarım , yeter ki senin canın yanmasın ! |
![]() |
![]() |
|