![]() |
Seni Öyle Çok Seviyorum Ki........... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Öyle Çok Seviyorum Ki...........Şu anda cok uzaktasın, beni düşünüyor musun, bilmiyorum? Ama ben hep seni düşündüm bugün, hiç aklımdan çıkmadın, attığım her adımda, yaktığım her sigaramdaydın ![]() ![]() ![]() ![]() Seni öyle cok özlüyorum ki, zaten cok uzaklardaydın, bugün klevyeme dokunan parmaklarım bile sana kavuşamadı ![]() ![]() ![]() ![]() Seni şimdiden öyle çok özledim ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni öyle çok seviyorum ki , istersen sor bugün benimle olan yüreğime akan gözyaşlarıma sor istersen, yüreğime sor, giderken yanına aldığın yüreğime sor, anlatsın seni ne çok sevdiğimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni öyle çok özledim ki, sanki bugün yine ankara benimle ağladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yürüdüm yağmur da, ellerim üşüdü yine ![]() ![]() ![]() ![]() Gözyaşlarım, yağmura karıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyor musun? ne zaman biri bana canım dese, senin seslenişin kulaklarımda çınlıyor, irkiliyorum, mutsuz musun gene? Gene yüreğin mi acıyor diye düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğunda neleri yitirdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğunda neleri yitirdim, sen yoksan artık gülüşüm bile içten değil, şen kahkahalar atanlara imreniyorum hanidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() , sitemim aşka ![]() ![]() ![]() Sana aşık olmasam, sensiz günlerde böyle mutsuz olmazdım, sen, sen diye yakarıp, sabahlara kadar yıldızları saymazdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SANA NASIL SiTEM EDEBİLİRİM? BEN SADECE SENİ SEVMESİNİ BİLİRİM ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Öyle Çok Seviyorum Ki...........BIR HUZUN VAR YUREGIMDE Bir hüzün geldi oturdu tamda yüregimin ortasına Yok yok bitanem alınma sakın üstüne Senden yana degil bu canımı yakan keskin sözler ![]() ![]() ![]() Güzelliklere sahip olurken Arada çirkinliklerlede ugrasmak lazım ki Guzelligin degerini bilelim buldugumuzda Görmezden gelmiyelim demi? Atacagım bu hüznü yüregimden Senden baska herseyi çıkarıp atacagım Beynimden ve yüregimden ![]() ![]() ![]() Basımı gögsüne koydugum da Buldugum huzurla Sevginle Askınla Ben yine ben olacagım, ''Senin en guzel iki kelimen'' Çünkü sen de benim ''ENGUZEL IKI KELIMEMSIN'' ''HUZURUM'' ''ASKIMSIN'' |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Öyle Çok Seviyorum Ki...........Basımı gögsüne koydugum da Buldugum huzurla Sevginle Askınla Ben yine ben olacagım, ''Senin en guzel iki kelimen'' Çünkü sen de benim ''ENGUZEL IKI KELIMEMSIN'' ''HUZURUM'' ''ASKIMSIN'' Sana aşık olmasam, sensiz günlerde böyle mutsuz olmazdım, sen, sen diye yakarıp, sabahlara kadar yıldızları saymazdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AŞKA!!! SANA NASIL SiTEM EDEBİLİRİM? BEN SADECE SENİ SEVMESİNİ BİLİRİM ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|