Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akmayı, bugün, gözyaşlarıma, yasaklıyorum

Gözyaşlarıma Akmayı Yasaklıyorum Bugün..

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gözyaşlarıma Akmayı Yasaklıyorum Bugün..

http://yuksekdozaskblogspotcom yazıların benzerlerini bu adreste bulabilirsiniz

Gözyaşlarıma akmayı yasaklıyorum bugün!

Çünkü; Aklıma getirmemem lazım seni

Kor ateşlerde boş yere yanıyorum Kimsesizce geçen ömrüm her defasında son buluyor hayalin geldiğinde gözlerimin önüne Şikayet etmesemde bu ruh halime, kalbimde derin bir bıçak yarası açıyor Ne fotoğraflar buna dur diyor ne de ağlaya ağlaya okuduğum mektuplar

Gözyaşlarıma akmayı yasaklıyorum bugün

Çünkü ; Yazık banada

Bir ömür heba ediyorum her defasında boş yere İnsanlar gülüp eğlenirken ben psikolojikmen mutsuzluğa odaklıyorum kendimi Ve bu her defasında kendime zarar vermeyi getiriyor aklıma Ölüm korkusu gibi korkunç sensizliğe alışmak Canıma can katmak yerine, her seferinde öldürüyorsun beni Seni düşündüğüm her an?a ?en çok mutlu olduğum an ? yerine cinayet saati ismini veriyorum Toprağa karışmak için can atıyor bedenim ve nedense senin kokun yerine, yumrukladığım duvarlarda kalan kan kokularını çekiyorum açıp şerefine vurduğum her kadehte altın Üzerinede şarkımızı vuruş yapıyorum resmen İliklerime kadar hissediyorum seni içimde Darmadağın ediyorsun tüm dengemi Ve hayata tutunmaya çalışırken iki elimin buna yetersiz olduğunu düşünüyorum Sonra ellerini istiyorum daha sıkı tutunmak için , desene yine boş hayallere kapılıyorum

Çünkü ; günaha giriyorum senin yüzünden her defa

Allah?ın verdiği can?a kıymak geliyor aklıma Ve kendimden utandıkça yalancı aynalar karşısında, bir yumrukla paramparça ediyorum kendimi Ufak ufak yaklaşıyorum sensizliğin uçurumuna Dünya?nın sonu gelmedi ama üzerime taş yağıyor sanki Her kafama dank ettiğinde akıllanırım diyorum , olmuyor yine yine istiyorum seni Sorumsuzluk diz boyu hayatımda Artık sulamıyorum bile sizi Allah?ın izin verdiği yere kadar yaşatacağım dediğim çiçeklerimi Oysa çiçeklerim her açtıklarında mutlu olan ben, gözlerimin önünde yaşattığım cinayeti gülerek seyredecek kadar adi bir insan oluyorum yaptıklarını başka bir canlının üzerinde deneyerek Onlar sen yanımda olmadığında nefes almama yardımcı olurdu ya hani Sen benden uzak olduğun her saniye nefes alamazdım da bunlar sayesinde alırdım ya Madem hiç yanımda yoksun açmasın hiç bir çiçek ve ölüme adım adım yaklaşarak mutlu olayım Boş odalarda bir duvarı kaplayacak büyüklükte resminin karşısında, senin duymadığın kaç yalvarışa daha dayanır bü gönlüm söyler misin ? Bu doz aşk?ın içimde bu nevi etkiler yaratacağını hiç tahmin etmezdim Ve düşün bu sadece geçen günlerden sadece biri Amel defterim senin yüzünden günahlarla dolu Bu yüzden düşünmeden sökebilirsin kalbimi yerinden zaten bir işe yaradığı yok !

Çünkü ; her içim acıdığında, sana hakkımı helal etmemek istiyorum

Dur dur Aslında etmek istiyorum Sen mutlu ol diye dualar ediyorum Bu kadar aciz ve bu kadar yerlere alarak gururumu Ama bir damla düştüğünde gözbebeklerimden, kalbime yol almaya başladığında içimi acıtacağını bildiğim her cm akışında 1000 defa helal etmiyorum hakkımı diye sayıklıyor tenim Kalbim Yüreğim Elbet dünyanın en güzeli sen değildin sevgili ama sen benim için ufacık dünyamın vazgeçilmezi ve güzellik? kelimesi yanında hiç kalacak kadar değerliydin

Canım feda derdim her sarıldığımda sana Yolda yürürken el ele tutuştuğumuzda kızardım hatta elimi sıkı tut ne o yalandan tutuyormuş gibi diyordum Oysa o zamandan belliymiş ellerimi bırakacağın Bende sıkılıyor yada ellerin terliyordur diye fazla üstelemezdim

Beni kandırdığın için hakkımı helal etmiyorum sana sevgili ! 1 dakikada olsa benim mutluluğumu çaldın, yerine koydun hüzünleri Gelmişim de geleceğim de sen olmana rağmen eski anıları hatırlatan bir plak gibi seni çalmaya korkuyordum ben oysa Gözümden sakınırdım her bir kareni Ama kalbime intikam duygusunu her saniye yaşattırdığın için hakkımı helal etmiyorum sana

Gözyaşlarıma ağlamayı yasaklıyorum bugün

Çünkü hayallerde de olsa, kafam her güzel olduğunda seninle eskisi gibi buluşuyorum

Sen yokken seninle olabiliyorum anlıyormusun sevgilim Yalandan mutlu oluyorsam bi an bile olsa ağlamanın ne anlamı var Ama içimden ağlamayı yasaklamıyorum kalbime Yavaş yavaş öleceğine her damlada, içeriden en acısını yaşayıp canımdan daha yakın hissettirsin seni bana İntiharlara daha yakınım artık Bir bıçak, ya da bir jilet ne farkeder Sende onlarda doğrayacak bedenimi

Gözyaşlarıma ağlamayı yasaklıyorum bugün

Çünkü;

Cansız bir beden gözyaşı dökemez ki !

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com