![]() |
Bir Hayatlık Vals |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Hayatlık ValsBekledim, Bir ekmek kokusuna kanıp saatlerce sıcak ekmeği bekler gibi bekledim ![]() Sustum, Arsız bir yanılgıdan sonra yanlışa sessiz ağıt gibi sustum ![]() Beklenen gel(e)medi, susan konuş(a)madı ![]() Canım acıyor, avucumdaki can kırıkları batıyor bugün bedenime ![]() Bebeksi bir tende unutulmuş öpücük gibiydi usulluğum ![]() En savunmasız yenilgimi resmediyorum aynalara ![]() ![]() ![]() Huzurum eridi buhar oldu yüreğimin kırgınlığına/kırıklığına ![]() ![]() Arsız bir rüyadan uyanmak isterken uyanamamak gibiydi ![]() ![]() ![]() Bu çırpınışlarım, ah çırpınışlarım… Boş yere çabayla hazırlanmış ürkek bir tezdi ![]() ![]() Bir kare içinde dondurulmuş umut parçasıydı siyah beyaz ![]() Defterimin arasında kurutuyorum sözlerini ![]() ![]() Tek kişilik ![]() Sen; en zamansız yenilginin en güzel anı, En ateşli tango dansında unutulmuş bir karanfil ![]() ![]() Bir gitarın yaz ve aşk melodilerine bıraktım düşlerimi, çırılçıplak soyunan benliğimi ayak yalın kumlara saldım ![]() Sen; bir çingenenin ayak yalın dansın da kaybolmuş hırçınlık, Hayatın dansı, Ve en ulaşılmazım ![]() |
![]() |
![]() |
|