Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatlık, vals‏

Bir Hayatlık Vals‏

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Hayatlık Vals‏

Bekledim,

Bir ekmek kokusuna kanıp saatlerce sıcak ekmeği bekler gibi bekledim

Sustum,

Arsız bir yanılgıdan sonra yanlışa sessiz ağıt gibi sustum

Beklenen gel(e)medi, susan konuş(a)madı

Canım acıyor, avucumdaki can kırıkları batıyor bugün bedenime

Bebeksi bir tende unutulmuş öpücük gibiydi usulluğum

En savunmasız yenilgimi resmediyorum aynalara Düşlerim asılı kaldı kimsesiz kaldırım direklerinde Kimse sormadı ‘son isteğini’ Bilindik cevaplar olduğu için mi?

Huzurum eridi buhar oldu yüreğimin kırgınlığına/kırıklığına Edepsiz susuşlarım perdeyi yırttığında beri hiç güfteye tutunamıyorum, sevdanın yüzüne bakamıyorum

Arsız bir rüyadan uyanmak isterken uyanamamak gibiydi Bağırmak, haykırmak isterken seslerimi kitap arasında unutmuş gibiydim Bu düş bozumu ellerimi kanatıyor vakitli vakitsiz

Bu çırpınışlarım, ah çırpınışlarım…

Boş yere çabayla hazırlanmış ürkek bir tezdi Gereksiz çalışılmış/hazırlanmış tek kişilik tiyatro oyunu

Bir kare içinde dondurulmuş umut parçasıydı siyah beyaz

Defterimin arasında kurutuyorum sözlerini Defterimin kokusu dağılıyor yedi iklime Çikolata kokusu… Ve düş parçacıkları dökülüyor ruhumdan,

Tek kişilik

Sen; en zamansız yenilginin en güzel anı, En ateşli tango dansında unutulmuş bir karanfil Ve tınılar arasında kaybolmuş özgürlük

Bir gitarın yaz ve aşk melodilerine bıraktım düşlerimi, çırılçıplak soyunan benliğimi ayak yalın kumlara saldım

Sen; bir çingenenin ayak yalın dansın da kaybolmuş hırçınlık,

Hayatın dansı,

Ve en ulaşılmazım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com