![]() |
Gözlerimle Çiziyorum Aşk'ın Resimini .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözlerimle Çiziyorum Aşk'ın Resimini ..Gözlerinle çiziyorum baharların resmini ![]() ![]() Bana her bakışında binbir güzelliği anlatıyor ![]() ![]() Upuzun yeşillikleri, çiçekleri veya cocukken bırakamadığım uçurtmaları ![]() ![]() Bir kış?ın resminide gözlerinle çizebilirim ![]() ![]() Çünkü her bakışın bir kar tanesi kadar güzel ve eşsiz ![]() ![]() Beni her geçen gün büyülüyor inan ![]() ![]() Küçük bir serçe yavrusu gibi avuçlarımdasın ![]() ![]() Savunmasız ![]() ![]() Kıyamıyorum seni sevmeye ![]() ![]() Dokunsam canın acıyacak gibi ama kokunu içime çekmek için sabırsızlanıyorum ![]() ![]() O masumiyetine ?Canımı al? diyesi geliyor insanın ![]() ![]() Oysa Aşk, gelip geçici bir tebessümdür çoğu insanın gözünde ![]() ![]() Buna bende katılırdım ama seni tanıdığım an değişti hayatım ![]() ![]() Dudaklarımda sevda şarkıları,yüreğimde aşk pırıltısı, kirpiklerimde ise sevgi damlacıklarını gördüğüm gün AŞK?a seninle inandım ![]() ![]() Bir elimi tutuşun başdönmelerine sebep oluyor hayatımda ![]() ![]() Benliğimi unutturup bütün yollarımı yine ve yine sana çıkarıyor ![]() ![]() Herşeye 1 sebep yüklüyorum ve sonucu sadece SEN oluyorsun ![]() ![]() Düşünüyorum ![]() ![]() Bunca zaman sensiz ne yapmışım? Nasıl geçmiş o kadar zaman, anlamsız ![]() ![]() Sensiz ben önceden nasıl hayal kurabilmişim? Kurduklarım hayal bile değilmiş ya da ![]() ![]() ![]() Olsun geç de olsa buldum seni ![]() ![]() ![]() Kalbimdesin en en derinlerde ![]() ![]() Hiç çıkmayacakmışcasına sakladım seni içime ![]() ![]() Güzelliğini bir ben bir de kalbim seyretsin sonsuza dek ![]() ![]() Aşkın başa getirebileceği en güzel şeysin ![]() ![]() Seni Seviyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|