![]() |
Bırak Uyusun Duygularım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bırak Uyusun DuygularımBırak uyusun duygularım ![]() ![]() ![]() Nasıl bir bulutsun sen yağdıkca kendime getiriyorsun beni ![]() Nasıl ki çakan şimşeklerin ışığında sevgi parçacıklarını görebiliyorum sayende ![]() Kendimi anlayamadığım bir noktanın neden üzerine basiyorsun, her gözümü kapadiğimda ![]() ![]() Nasıl bir gök gürlemesi bu, içimde kopardığın ![]() gürültü değil de sessizliğin haykırışı sanki ![]() ![]() Çok diledim diye mi geldin sen ![]() ![]() yokken, varsın diye mi görebiliyorum yüzünü ![]() ![]() Oysa ki ben yalnzdım, yalnızlığımla yürüyordum yolumda ![]() ![]() Düşlerimin efendisi yine yalnızlığımdı ![]() ![]() Neden geldin yerleştin hemen düşlerimin konağına ![]() Ne biliyorsun oraya layık olup olmadığını ![]() ![]() Ne biliyorsun bir düş kadar gerçek olup olmadığını ![]() ![]() Ne zaman seni dinlesem kendimi dinliyor gibi oluyorum ![]() Sanki diğer yanımsın ![]() ![]() yakın ki; yokluğunu bile hissedebiliyorum ![]() ![]() ![]() Hiç varlığını tanımamış olduğum halde ![]() ![]() Nereden biliyorsun toprağımın yağmurlarına ihtiyacı olduğunu, karanlığımın şimşeklerinle son bulduğunu, gürlemelerinle yüreğimin tutulduğunu, nereden biliyorsun ![]() ![]() Hiç dokunmadım ki uzattığın ele ![]() ![]() ![]() Sıkı sıkı tuttuğum da ne öyleyse ![]() ![]() Uzandığımda yakalayamamaktan korktuğum, yakaladığımda sıcacık bulduğum, ısındığımda çözüldüğüm ellerin neden uzandı dünyama ![]() ![]() Ne güzel yalnızdım ben ![]() ![]() için ![]() ![]() Ne güzel duygularım uyuyordu yüreğimde ![]() ![]() Neden uyandırdın onları gecenin bir yarısı ![]() ![]() ![]() Ya bir daha uyumazlarsa ![]() ![]() Ya toprağım yağmurların olmadan varılmazsa ![]() ![]() Düşündün mu hiç bir düş gibi girerken gerçeklerime ![]() ![]() zamanlarda seni ![]() ![]() Oysa ki; zaten yoksun sen zaten hiç tanımamışım hayatımdan soluklanmanı ![]() ![]() Senden gördüklerim, görmeyi hep beklediklerim, beklediklerim ise hiç görmediklerim ![]() ![]() benim toprağım ask yağmurundan mahrum kalalı çok oldu, çöle döndü ![]() ![]() Yoksa bol suyun, hiç yağma ![]() ![]() Dayanamam sonra ![]() ![]() Bırak uyusun duygularım eğer uykusuz yaşatacak kadar yüreğin yoksa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|