![]() |
Seni Seviyorum! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Seviyorum!Güneş açtığında gün doğar, bazıları için ![]() ![]() Senin gülüşünle inanırım ben doğan güneşe ![]() ![]() Bin gün aydınlık olsa dünya, ne yazar? Senin sesini duyamadıktan sonra ![]() ![]() Nefes almanın bile seninle tat verdiği bu hayatta, Ömrümün iliklerine işlenen bir aşkın eser sahibisin sen ![]() ![]() Müthiş bir tablosun, seyrettikçe doyamadığım ![]() ![]() Dünyanın en güzel çiçeği, kokladıkça çıldırdığım ![]() ![]() Ya da üzerime yağan en güzel yağmur ![]() ![]() Ruhumu titreten bir güçsün ; Varlığınla sevgimi, kalbimi doyuran ![]() ![]() ![]() Bir cansın benim için ![]() ![]() ![]() Hayatımdaki bütün yollar dönüp dolaşıp sana geldikçe anlıyorum sevmenin kudretini ![]() ![]() Bütün karanlıkları aydınlatıyosun hayatımdaki ![]() ![]() Bu yüzden benim için gün bitmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Her dakika aydınlık her yer ![]() ![]() Ve ben hayatın oyunlarına kanmayıp doğru yolu rahatça buluyorum ![]() ![]() Seni hissederek ![]() ![]() Varlığını hissederek ![]() ![]() Ömrümde benim için gün 1 kere doğdu , seni tanıdığım gün! Ve bu gün hiç batmayacak ![]() ![]() Ellerim ellerinden ayrılmayacağına söz verdiği günden beri, biliyorum üzerime yağan yağmurun hiç durmayacak ![]() ![]() Islandıkça şikayet etmeyeceğim ![]() ![]() Her bi damlan üzerime değdiğinde, avazım çıktığı kadar yine aynı şeyi söyleyeceğim; Seni seviyorum ![]() ![]() Seni seviyorum ![]() ![]() Seni seviyorumm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|