Gitme Ömrüm |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gitme ÖmrümGitme Ömrüm Uyandırma beni ayrılıklarınla Gtme diyen dudaklarım senden sonra kanamasın Üşümesin senin sevginle gülümseyen gönül Bahçem Gitme… ![]() Koca Şehirde Yapayalnız kalmak istemiyorum ![]() Gidersen sensizligin içinde hangi duvar avuta bilirki beni Bırakma beni karanlıklara Alıksın degilim sabahları sensiz uyanmaya Gitme Umudum Gitme… ![]() Uçurumlardan Esen Rüzgarlarda tek başıma bırakma beni ![]() ![]() Acıya kanattıgım Umutlarımı Toprakta Ezip Geçme ![]() Düş Yorgunu Gecelerde Her Sokakta Seni Aramak Acıtır Yüregimi Her Köşede sensizlige agıtlar yakmak sonum Olur Ömrümün Gitme… ![]() İçimdeki çocugun Aglayacak Hali Kalmadı ![]() ![]() Gidersen uykulara dalıp unutacagımı sanıyorsun o Gözlerini Sorarım sana kolaymı tahta besiklerde hasretini uyutmak Yıllarca Cebimde biriktirdigim göz yaşlarımı sende kurutmuşken Gitme… ![]() ![]() Simsiyah bulutlar çöreklenmesin üzerime Baharın koynunda uyanırken gözlerimi Karanlıklara kapatmayayım ben Gitme İnce SIZIM Gitme… ![]() ![]() Uzak daglarına yüregimi sürüp sana koşmak isterdim Ama sırtım kanlı Yüregim Yaralı ![]() Bugulu Camlarda bıraktığın Düs mavisi umutlarımı Yetim Bırakma… Ardından baka kalmasın gözlerim tozlu yollara İsyanlara bürünmesin Güzen Yüzüm Ne olur gitme Alın yazım ne olur Gitme… ![]() Dayanamaz BU Can Gidişine Ezik yüregimi karlar üzerine serme Umutlarımı Alıp Gitme Gül Yüreklim ![]() Hangi denize sıgdıra bilirim ki acılarımı Hangi ilaç dindire bilirki sensizligin sancılarını Bu dert İçime kabuk BAglar ![]() ![]() Gitme… ![]() Yalın Ayak Sahillerde Gezinmeyim ben Ellerim dikenlerle avunmasın Gidisinle Yüregimi Yaralarda bırakma ne olur Şiirlerim Kederinle Yüregim Gidişinle Aglamasın Gülem Gözlerime Hicranlar İnmesin Pencerelerde kalmasın gözlerim… Gitme İki Gözüm Gitme… ![]() ![]() Gitme Canımdaki Can Gitme… ![]() Ne Olur Gitme Yetim Kalmasın Yüregim Gitme Ömrümm Gitme…… ![]() |
|
|
|