Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gelme, gitmek, için, sakın‏, yüreqime

Gitmek İçin Bir Daha Gelme Yüreqime Sakın‏

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gitmek İçin Bir Daha Gelme Yüreqime Sakın‏

Bakarken, hissettiğim sevgi'm!

Sen ßeni ßüyüttün Sevgini Verdin, Sevgimi aldın, Sevgimle birlikte her şeyimi aldığını bilmeden…

Gidiyorum demiştin Neden gidersin, hala anlamış değilim Bişeylermi Yolunda gitmedi Desem bile Koymuştun bir Kere Kafana

Çok kolaydı dimi, Bir hırsız gibi gelip, Sessizce… Ansız… Bir o kadar Uzun… Ben Daha doyamamıştım ki sana, Sana alışmaya çalışırken, Şimdi yokluğuna Alışmak Zorunda Bıraktın beni Neden, Diyebilsem Sana Ne yaptım yada ne yapmamalıydım diyebilseydim sana, elin elimde, gözlerimiz ise aynı ufuktaydı, belki de Gelişin gibi

Gidişinde Ani oldu

Doyamamak, Doymamak tı galiba

Sevgi, özlem, Hasretti Bizim ki

Ne Var ki Yoksun artık

Gittin, Gitmelimiydin, gitmen mi gerekiyordu, niye benden gidiyordun, niye bensiz gidiyordun Bilmiyorum Hiçbir şey Sadece ßitti, Gidiyorum Diyebildin

Ardında Neler bırakabilirdin Sence Geçip Geçiştir Bir kalp' mi, Yoksa, Yoksa… Yoksa, Sevmemişmiydin O güveni verememişmiydim sana, O sıcaklığı İletememişmiydim Sana, Ne Anlatabildin, Nede anlayabildim

İçimde Fırtınalar Kopsa Ne fayda Artık, Gül bahçelerine Benzettiğim, Hayallerimi onla birleştirdiğim, onsuz hayalim olmayan, Hayalimin Onsuz anlamı olmayan Sen Yoktun ki Hiçte olmayacaksın galiba Dönsen, Yine ßurdayım Desen Yine Sendeyim Hadi Sar beni Desen, Aptalca Bir düşünceydi Kendimi tutamadım Desen

Şimdi Gönlümün Kapısını Kapattım Herkese

Artık Sevsen de Boş, Sevmesen de

Artık Dönsen de Boş, Dönmesen de

Gitmek İçin, Bir daha Gelme Yüreğime

Vakit Tamam Artık, Kaldırmaz Bu Bünye

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com