![]() |
Gitmek İçin Bir Daha Gelme Yüreqime Sakın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gitmek İçin Bir Daha Gelme Yüreqime SakınBakarken, hissettiğim sevgi'm! Sen ßeni ßüyüttün ![]() Gidiyorum demiştin ![]() ![]() ![]() Çok kolaydı dimi, Bir hırsız gibi gelip, Sessizce… Ansız… Bir o kadar Uzun… Ben Daha doyamamıştım ki sana, Sana alışmaya çalışırken, Şimdi yokluğuna Alışmak Zorunda Bıraktın beni ![]() ![]() ![]() Gidişinde Ani oldu ![]() Doyamamak, Doymamak tı galiba ![]() Sevgi, özlem, Hasretti Bizim ki ![]() Ne Var ki Yoksun artık ![]() Gittin, Gitmelimiydin, gitmen mi gerekiyordu, niye benden gidiyordun, niye bensiz gidiyordun ![]() ![]() ![]() Ardında Neler bırakabilirdin Sence ![]() ![]() ![]() İçimde Fırtınalar Kopsa Ne fayda Artık, Gül bahçelerine Benzettiğim, Hayallerimi onla birleştirdiğim, onsuz hayalim olmayan, Hayalimin Onsuz anlamı olmayan Sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi Gönlümün Kapısını Kapattım Herkese ![]() Artık Sevsen de Boş, Sevmesen de ![]() Artık Dönsen de Boş, Dönmesen de ![]() Gitmek İçin, Bir daha Gelme Yüreğime ![]() Vakit Tamam Artık, Kaldırmaz Bu Bünye |
![]() |
![]() |
|