![]() |
Özledim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özledim...Yine gece nobetlerindeyim sayende pek sIkayetci degilim aslinda ama [* Özledim *] boylede olmuyor bos yere beklemek zor geliyor hele birde bazi seyleri ogrenince tam bir felaket kopuyor yuregimde nedense tum bunlara ragmen vazgecemiyorum senden bukadar cokmu seviyorum seni yoksa sadece bagimlilikmi yaptin bende sonunun boyle olacagini bilsem hic bakmazdim gozlerine tanimadan gecerdim seni her gordugumde ![]() ![]() ![]() bazen gormezden geliyorsun ya herseyi aldirmiyorsunya sozlerime cok canim yaniyo biliyormusun ![]() ![]() ![]() kac defa soyledim kac kere hayikrdim seviyorum dedim ![]() ![]() ![]() ![]() herkes ogrendi askimi herkes acidi bana birsen anlamadin birsen sevmedin beni ![]() ![]() degmes dediler senin icin hicbiseye degmesdi biliyordum ama yurek sevince dinlemiyor kimseyi ama sen anlamassin bunlari sen hergun yeni asklar hevesindesin ![]() ![]() birgun sende yersin bi darbe ozaman donersin geriye ama bulamassin beni kaybolmus olurum yoklugunda yada bogulmusumdur duygularimda ![]() ![]() ![]() ben hergece oturup sana siir yazarken seni bukadar severken neden baskasiyla berabersin o gun ![]() ![]() ![]() kisiyorum kendime bu ayriliktan kendimi suclu tutuyorum biliyorum ben degilim suclu ![]() ![]() kocaman bir yalanla cekip gittin ![]() ![]() bende seni yalanlarinla ve yeni asklarinla yanlis biraktim baska caremde yoktu zaten ![]() ![]() OYSA NASIL ISTEMISTIM SEN GIDERKEN KOSUP BOYNUNA SARILMAYI ![]() ![]() ![]() NEFRETIM TUTU BENI ![]() ![]() SIMDI NE DIYORUM BILIYORMUSUN?? KESKE BITMESEYDI ![]() ![]() NASIL OZLEDIM BIR BILSENN ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|