|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilir, hoşçakal, issızlığıyla, kalmak, misin |
![]() |
Bir &Quot;Hoşçakal&Quot; İssızlığıyla Kalmak Nedir Bilir Misin?... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir &Quot;Hoşçakal&Quot; İssızlığıyla Kalmak Nedir Bilir Misin?...Kayßettim ![]() ![]() Ruh haLimLe ßeni infaz edenLer "ßirşeyi" hiçßir zaman ßiLmeyecekLer Gözlerimle kurşuna dizebilmek için seni, son bir hoşçakal ıssızlığını yaşayabilmek için geldim kapılarına korkma ; içeri girecek değilim sadece kapına asılı kalsın istedim dualarım, gözlerim ve tüm düşlerim ![]() ![]() ![]() Bir "Hoşçakal" ıssızlığıyla kalmak nedir bilir misin? ![]() ![]() ![]() YakLaştığını gördüğüm an kaçmaktan nefret ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok güzeLdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kan kaybı az geLiyor efkârı tütün moLaLı aşk zayiatına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey zahmin! Ötesi sen, berisi aşk… NasıL çıkarım bu yaLnızLığın içinden? ßen şehadet ederim ki, gözLerin öLümden ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bir &Quot;Hoşçakal&Quot; İssızlığıyla Kalmak Nedir Bilir Misin?... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir &Quot;Hoşçakal&Quot; İssızlığıyla Kalmak Nedir Bilir Misin?...YakLaştığını gördüğüm an kaçmaktan nefret ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok güzeLdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() süper ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|