![]() |
Bırıcık Sevgılım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bırıcık SevgılımGözlerini arıyorum Hasretinle yanıyorum Geceleri yalnız seni düşünüyor Birgün gelirsin diye bekliyorum Birden bişey oluyor Sanki kalbim alev alıyor Seni düşündüğüm her an Kalbim küt küt atıyor Aşk insanı şair yapar derlerdi Şimdi anladım nedenini Topladım kitap yaptım Sana yazdığım şiirleri Oysa kalbim seni düşündü Ağzımdan şiirler döküldü Anla artık beni Deli gibi seviyorum seni Seni seviyorum (R) Aşkınla yanıyorum her gece Yanımda istiyorum her saniye Yaşlanmak istiyorum seninle Yanıma gelmeni istiyorum Kalbimin acısına dayanamıyorum Sensiz bir dakikayı Bir asır hissediyorum Seni sevdim bir kere Acısını çektim günlerce Artık bilmeni istiyorum Seni çok seviyorum Biricik aşkım (R) Hayatımın güneşisin Yaşama sebebimsin Hayata açılan kapım Biricik sevgilimsin Sensiz olmuyor İnan, denemeye dahi gelmiyor Nasıl ki uyuşturucu insanı kendine bağlıyor Bağlandım sana ayrı durmak acı veriyor Ah bilsen seni ne kadar sevdiğimi Öğrensen aşkından çektiklerimi Bin tane dünya gelse dolduramaz Sana olan sevgimi Sana aşık olduğumdan beri Düşündüm yalnız seni Seni sevdiğim gibi İnan sevmedim kimseyi Memleket memleket dolaştım En güzel kızı aradım Resimlerine baktım Ve güzelliği anladım En sonunda gerçek aşkı yakaladım Sensiz olmaya dayanamıyorum Gözlerini görmeden duramıyorum Sensiz kaldığım her an Kendimi ölü gibi hissediyorum Seninle buluştuğum anda Yeniden canlanıyorum Sanki ayrıldığımda ölüyor Gördüğümde ise tekrar doğuyorum Yazdım çizdim kağıtları Anlatmaya çalıştım aşkımı Sana olan sevdamı Aştım senin için dağları Gezdim bütün kıt'aları Topladım sana pırlantaları Dolaştım bütün uzayı Getirdim sana en güzel Yıldızları ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|