![]() |
Madem Gideceksin. . . |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Madem Gideceksin. . .Durma __________________
![]() ![]() ![]() Madem ayrıLık var birazdan , Durma söyLe bana bittiğini söyLe , Madem bu son bakışmaLar seninLe Durma söyle hadi eLveda de ![]() ![]() Son dakikaLar son bakışmaLar , Geçiyor gözlerimizden , Bırak kendini çok özeL bu gece , AyrıLık var seninLe oyun bitiyor bu gece , ![]() Bırak kendini son yıLdızız seninLe , Tut biraz eLLerimi bu son sahne , Bu gün yine güneş doğacak , Ama sensiz parLayacak beni ısıtmayacak ![]() ![]() ![]() SokakLar yine insanLarLa doLacak , Ama sensiz beni beni çağırmayacak , Son fırsat bu son gece , SarıL boynuma ağLa sessizce ![]() ![]() ![]() Son fırsat , son gece ![]() ![]() Bu söyleyeceğim son hece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Madem Gideceksin. . . |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Madem Gideceksin. . .Madem ayrıLık var birazdan , Durma söyLe bana bittiğini söyLe , Madem bu son bakışmaLar seninLe Durma söyle hadi eLveda de ![]() ![]() tşkLr:(
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|