Nasıl Bakarım Gözlerine |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Nasıl Bakarım Gözlerine![]() ![]() ![]() ![]() ÖyLe bir haldeyimki ![]() Bilmiyorsun ![]() biLemezsin ![]() anLayamazsın, yüreğimin sancısını ![]() ![]() Hiç bir soruya cevap bulamıyorum ![]() Kendimce cevaplarım var aslında ![]() Bütün cevapLarım aynı kapıya çıkıyor Herşeye ''SEN'' diyor yüreğim ![]() ![]() Nasıl kopayım senden ![]() Nasıl bir yabancı gibi bakayım gözlerine ? ![]() Bitti dediğim yerde ![]() herşey seni hatırlatırken ![]() tekrar tekrar başa dönerken ![]() unutabilirmiyim ? Unutamam ![]() ![]() Söyle sevdiğim ![]() Nasıl bakayım gözlerine ? Yaşanmamış sayamıyorum bizi ![]() ![]() Oysa tek çaremdin ![]() Aslında HERŞEYİMdin ![]() Elini tuttuğumda huzur bulduğum , yüreğimdeki en değerLi hazinemsin ![]() Yüreğine , gözlerine , herşeyine ![]() Vurulduğumsun ![]() Yüreğinde hayat bulduğumsun ![]() Ömrümsün ![]() Geçmiş zamanda kaldı bu sıfatlar belki ama ![]() ben geçiremiyorum ![]() benim için hala aynı yerdesin ![]() … Artık birbirimize yabancı olduğumuzu ![]() Bir türlü kabullenemiyorum galiba Hala aynı kelimeler diziliyor sözlerime ![]() hala aynı sorular soruyorum kendime ![]() Nasıl bakarım gözlerine ![]() ? Yabancı gibi mi ? yabancımıyız artık ![]() ? anlamadım yine ![]() yine ![]() ![]()
|
|
#2 |
|
evrem88
|
Cevap : Nasıl Bakarım Gözlerinesuskun bu gece ağlatıcaksın beni yetişemiorum hepsini okumaya='((çok güzel yazmışsın ![]() ![]() tşkkürler paylaştığın için![]() ![]()
|
|
Cevap : Nasıl Bakarım Gözlerine |
|
|
#3 |
|
suskun
|
Cevap : Nasıl Bakarım GözlerineŞiirlerimi beğenmenize sevindim:)Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkr ederim ![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
evrem88
|
Cevap : Nasıl Bakarım GözlerineİÇİMİ ACITAN HERŞEYİ BEĞENİR OLDUM =))SEN SAOL PAYLAŞTIĞIN İÇİN=))
|
|
|
|
#5 |
|
suskun
|
Cevap : Nasıl Bakarım Gözlerineİnsanlar eğer hüzünlüyse okuduğu şiiride ona göre seçerlermiş;)Ben tşk ederm ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
evrem88
|
Cevap : Nasıl Bakarım Gözlerinekesnlikle doğru bi tespit ![]() ![]() kurtulamıorum bu halden![]() bütün şiirler şarkılarda üstüne gelio sanki çekio sanırım=))
|
|
|
|
#7 |
|
suskun
|
Cevap : Nasıl Bakarım GözlerineAslında bu durumlarda yapılması gerekn en iyi şey karamsar ve hüzünlü olan hiçbirşey okuyup dinlememktir ![]() İnsan böyle şeyler okuyunca dahada üzülüyor ağlamayacaksada ağlıyor Benden küçük bir öneri;)
|
|
|
|
#8 |
|
evrem88
|
Cevap : Nasıl Bakarım Gözlerinediorumya ben kaçtıkça üstüme gelio ![]() kurtulamıorum sahte gülüşler kahkhalar da yoruo bunlatıo iice![]() ![]() tavsiyen için saol ama dile kolay gelio uzaklaşmak ne mümkün![]() ![]() rabbimden sabır tek dileğim![]() ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
suskun
|
Cevap : Nasıl Bakarım GözlerineAnlıyorum ![]() Allah sabır versin kolaylık versin:(Ama üzücekşeylerden uzak durmanızı şiddetle tavsiye ederim![]()
|
|
|
|
#10 |
|
evrem88
|
Cevap : Nasıl Bakarım Gözlerineuzaklaşıcam inşllh ![]() ![]() dua için teşekkür ediorum insana güç verio![]() ![]()
|
|
|
|
#12 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Nasıl Bakarım Gözlerinepff her cümLesi çok qzL :( tşkLr abLacm
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
|
|
#13 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Nasıl Bakarım Gözlerinepff her cümLesi çok qzL :( tşkLr abLacm |
|
|
|
#14 |
|
ASUD€
|
Cevap : Nasıl Bakarım Gözlerinebol acılı olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tşk![]() ![]() ![]()
|