Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
seviyor, sevmiyor

Seviyor Mu Sevmiyor Mu?

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seviyor Mu Sevmiyor Mu?

Biz daha yeni taşınmıştık her şey yeni okul çevre Okula alışmak bir sonra ki seneye kadar sürdü Arkadaşlarım arttı vs Kankam ve ben her ders arası dışarıda bir yere gidip orada konuşurdukSınıfta bir kız vardıÇalışkan,güzel,komikKız benim için diğerlerinden ayrıydıHep kaç aldığımı ve sınavlardan sonra hangi soruyu nasıl yaptığımı sorardıİşte bir gün kankamla bizim yanımıza geldi sohbet falan ettik

Sonra her teneffüs gelmeye başladıKıza bakış açım değiştiAşık olduğumu anladımKankama dedim ben seviyorum dedim o da "bence o da seni seviyor,her teneffüs geliyor genelde senle konuşuyor" dediGeceleri uyuyamamaya başladım falan derken kardeşi var bir tane onunla da arkadaş oldum hep o çocukla takılıyorumMaç falan yapıyoruz ara sıraOkuldayken bir gün nöbetçi sırası benim perşembe günüydüBir arkadaşıma verdim ve Cuma günü olacaktım sonra kız geldi dedi ki pazartesi senle nöbetçiyiz dediBende sabırsızlanmaya başladım derken diğer kankam beni cuma ya almış nöbet sıramı bir kız var onunla benim yerimi değiştirmiş diğer kankamla nöbetçi olmak zorunda kaldımOff benim için felaketti derken ders arası yanıma geldi dedi ki beni sattın dediBende anlattım böyle böyle dedimO da tamam dediSonra sohbet başladıPazartesi günü gelmeyeceğim dediBir anda kuşkulandım deme ki benim için pazartesi günü gelecekti dedimÇok şaşırdım ve hiç belli etmedimZaten o günden sonra beni seviyor olabilir demeye başladım Söyleye mememin tek sebebi ya o beni arkadaş olarak görüyorsa arkadaşlığımıza ihanet ederim diye yani söylersem benle hiç konuşmaz diye söylemiyorum O kadar mutsuzdum ki keşke diyordum keşke o da beni sevse ama bana göre imkansızdı

Size Sorum Şu beni seviyor olabilir mi?Olasılık size göre nedir?

Bana karşı gözlemlediğim davranışlar şu şekildedir:

1Evler karşılıklı olduğu için o bizim eve baktığı zaman anlaya biliyorumBazen bir yerden eve gelirken camdan onların evinin yansımasını görüyorum ve bana doğru baktığını görüyorum

2Onunla sohbet etmezken bana fazla bakmaz havaya veya saçıyla oynarken saçına bakar

3Bir kere Saçının nasıl olduğunu bana sormuştu

Bilgi İstiyorsanız soruda sorabilirsiniz lütfen bana bir olasılık söyleyin yardım ederseniz sevinirim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com