Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, bitti, özeldi

Aşk Özeldi Ama Aşk Bitti

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Özeldi Ama Aşk Bitti

Ben seni severken de senden habersiz sevmiştim Belki de kendimden bile habersiz

Dünyaları etrafında döndürmek isteyen bir kalbi bilerek isteyemezdim Kendimden ve senden habersiz;bir tane; olmuştun sen

Öyle ya; Sen bir taneydin; Eşin benzerin yoktu yeryüzünde, Yoktu Sen Kadar Güzel Güleni, Sen BALımdın!

Yaşanmamış ve yaşamamış olsam bile Sen Özeldin Aşk Özeldi Ama a$k bitti

Yağmurda Aşk Başkadır diyenlere gülüyordum ama bende yağmurda üşüyen ellerini severek başladım seni sevmeye

Aralıktı Bizim mahalleye hiç o kadar güzel yağmur yağmazdı

Önce aldırmadım seninle güzelleşen herşeye

Sonra tüm parfümeri dükkanlarını aşındırıp kokunu ararken anladım seni deliler gibi özlediğimi

Ne kadar gerçeksen o kadar yalandın Ve ben her seferinde en baştan başladım

Yeniden bir sondayım ama bu kez yeniden başlayacak gücüm yok Ben senden vazgeçmek istiyorum! ! ! ! Sen gittiğin günden beri senden vazgeçiyorum

Herkes gibi biri olmanı yada hiç kimse olmanı istiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com