Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
benı, hıç, sevmedınkı

Sen Benı Hıc Sevmedınkı

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sen Benı Hıc Sevmedınkı

Neden bu kadar özlemle uyanıyor yüreğim sabahlara?Neden bu kadar sıkıntı veriyor bu ayrılık bu cana?Ben güçlü bir insandım oysakiÖmrü boyunca ne geçene dur dedi yüreğim ne gidene dönBiz sadece içimizde basit oyun yaşarken yüreğim gerçek sanmış bunuHep diyorum ya bitirmelere alışkın,onu dert etmedi de,bu kadar savunmasız,bu kadar sevgi doluyken,bu kadar güvenle omzunu yaslamış,bu kadar imkansızlığı,mantıksızlığı sırf sana güveninden sineye çekmişken,sevdiğinden böyle darbe yemek bu hale getirdi onuOysa ki Sen beni hiç sevmedin kiBen senin bu sevgisizliğini,kalpsizliğini nasıl göremedim,hissedemedim?Aklında bir sevgili vardıBir boşlukBir boş siluetKimbilir belki kim geçiyor olsa oradan o siluete uyarlayacaktınKim olursa olsun tam olarak uyamazdı bu boşluğa,bir tarafı eksik,diğer tarafı fazla gelirdi kendisinin olmayan bir kalıbaVe ne büyük bir şanssızlık ki senin yolundan ben geçtimSeni dost bildim,sevgide dürüst bildim,güvendim,inandımAylarca yazıldı yalan sevgi sözleri,sahte aşk kelimeleriİşte buna kırıldımÖnce saatlerce,günlerce inanmadığım aşka inanınca,birazdan geliyorum diye biten bir aşka bozuldumEvet bu gün gibi hatırlıyorum;anıları,o güzel itirafları,verilen sözleriBeni bir daha üzmeyeceğine söz vermiştin,beni hayatımda bu denli üzebilen nadir insanlar safındasın şimdiOnlarla birlikte bakıyorsun karşıdan yüreğimi yakarakUnutmaya uğraşma,sen beni hiç sevmedin,unutmana gerek bile yokBenim için se üzülme,senin bana zaten hiç gerçek olmayan sevgini unutmak zor değil,sadece uğradığım haksızlığa direniyor ruhumBir sesi,bir bitişi çok görmene isyanda ruhumKandırılışına üzgün duygularımKolay değil birtanem daha önce "düşünmeliyimbirazdan geliyorum "diye bir bitiş yaşamadı yüreğimBakkala gidiyorum der gibi,sigara alacağım der gibiDeğersizce,kırarak,inciterekGeçecek,iz i bile kalmayacak biliyorumAma geçene kadar da zorlayacak,canımı,düşüncemi yakacakİsyan olacak,kendimle kavgam olacakVe sanırım senden öğrendiğim tek birşey kalacak bana yadigarSevdim diyene güvensizlikVe kucak dolusu acaba? lar
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com