Gözyaşlarımın Sebebi Elveda:( |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gözyaşlarımın Sebebi Elveda:(ve şimdi gidiyorsun ![]() ![]() ömrümü bir kağıt parçası gibi yakarak ! yaşanmış bütün hayallerimi umutlarımı yıkarak![]() ![]() ![]() ve işte gidiyorsun ![]() ![]() beni de o hiç bitmeyecek sandığım rüyamdan uyandırarak![]() ![]() ![]() haydi git ! beni bir enkaz yığını gibi bırak, bırakta git !!!sana yazdığım, senli yazdığım gözyaşlarımı da yak, yakta git !!!haydi durma ![]() ![]() ![]() bu yol senin yolun, gitmek için geldin; gelmek için mi gidiyorsun ? belki bir gün yine gelmek istersin sana yenik yüreğime ama şimdi nolur durma git!sana ne senin için kim gözyaşı döküyorsa ! sen boşwer onları aldırış etme senin için dökülen yaşlara![]() ![]() belki de sana alıştıkları için özlem dökülüyor yanaklardan![]() zaman geçer, ömürler biter ve onlar da alışır yokluğuna; unuturlar, unutulursun !! her ne kadar unutmak diye bir şey olmasa da "unuttuk" deseler bile ![]() zaman unutur, unutturur herşeyi![]() ![]() ![]() ama ya ben ? hani senden sonra, şu ben olmayan ben,, diğer yüzüm diğer yarım sen olan ben ??? ben unutabilir miyim seni ? yaşayamadığım, doyamadığım, bakmaya sakındığım seni unutabilir miyim ? "seni unuttum" demek; adına özlem, adına umut, adına aşk, adına gözyaşı, sewgi, sıcaklık sıfatlarını yakıştırdığım herşeyi unutmam demek ![]() ![]() bu mümkün mü ? bütün duyguları bi tek sende toplayıpta seni yok saymam mümkün mü?biliyorum, ne desem ne yazsam boş ![]() ![]() anlamsız kalacak gidişinle herşey farkındayım!tanrım !!! içim acıyor içim !! ne kadar acı gidişini beklemeden, hissetmek ve gözyaşı dökmek ![]() ![]() ![]() ne kadar acı sensizlik ![]() gene de güle güle adına gözyaşı yazdığım bütün hayallerim !!!alıntı ![]() ![]()
|
|
|
|