Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bugün, hükümsüzdür‏, kaybettim, kendimi

Kaybettim Bugün Kendimi... Hükümsüzdür‏

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kaybettim Bugün Kendimi... Hükümsüzdür‏

Elim ayağım titriyor şuan, tek sebebi sensin bunun Kalbim sevgimle yarış edercesine hızlı atıyor Nefes almakta zorluk çekiyorum Bu ev, bu sokak, bu cadde, bu şehir, bu dünya dar geliyor bana Bir bakışın bile nefesimi benden alıyorken daha fazla gezme sokağımda, çık git buralardan Beni nefessiz koyma!

Hiç başlamamak üzere bitti artık anla Beynimde ve yüreğimde daha fazla yaşatamazdım seni Onca yalandan sonra af dilemekde neyin nesi söylesene Özürün bile bi asaleti olması gerekmiyor mu sence?

Git hadi!

Daha fazla durma gönlümün sokağında

Artık nefesimi alma benden, ellerimi titretme

Git!

Ayrılığın hakkını ver bu kez

Anlamsız kıl tüm yaşanmışlığı

Yalanlarına ortak ettin insanlığımı

Yaktın, yıktın, geçtin beni

Kalmayı beceremedin, bari gitmesini öğren

Ne bileyim vur sırtımdan mesela

Adı "AYRILIK" olsun

Gidişlerden gidiş beğen

Yeterki gitmeler senin olsun

Sildim artık seni anla nolur Gönül celsemde kırdım senin kalemini Sevdamın vadesi doldu bu akşam Alacağın hiç bir şey kalmadı benden nefesim dışında Onu da bırak da benle kalsın bari Belki sensiz yaşadım ama onsuz yaşayamam biliyorsun değil mi?

Artık çok oluyorsun sen! Böyle gitmek mi olur? Her gidişinde kendini bende unutuyorsun Git artık, daha fazla durma yüreğimin bahçesinde Giderken sana duyduğum o büyük sevgini de götür kendinle olur mu? Kalbimi de geri ver bana, canım yanmasın artık Nefesimi alma bu kez yanına Oksijen tüpleriyke yaşamak zor geliyor artık

Yıkıldım, bittim ben artık Soran olursa söylersin Sayende kaybettim ben bugün kendimi Hükümsüzdür!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com