![]() |
Ateşlerde Yanmaktı Seni Sevmek .... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ateşlerde Yanmaktı Seni Sevmek ....Ne zaman yazılmış sana onca şiir ! Nasıl sevmiş seni gönül daha dününü bugününden ayırt edemezken Nasıl bir sevdaya müptelâ olmuş ¿! Yok oluşa mı bunca sevdâ ! yok olmaya mı içimdeki nâr ¿ Nasıl bir vurgun nasıl bir ihtilâl nasıl bir Terk-i diyardır bu ¿ ![]() ![]() ![]() Sevdâm acıyla asılı duruyor dünlerde ! Nasıl bir sevdâymış ki bugünlerime ket vuruyor ¿ nasıl bir şeysin ki ![]() ![]() … Neyin hesabını ödüyorum ![]() ![]() Geride kalan benden eksik hangi ömrümü alacak Azrail ¿ Ben ki yok oluşun müptelâsı ![]() ![]() Ömrüm ‘yok’luktur ! Bu neyin hangi ömrümünhangi dünümün ![]() ![]() Al neyim kaldıysa neyim varsa ![]() ![]() Ben ki var oluşların acısı ![]() ![]() Söylesene kaç dem yaşatır bana dünden kalma aşklar[ın] ¿ Kaç gece sûkut ederim sessizliğinle ¿ kaç gecedir ki bu ömr-ü cihân ¿… Nedendir o zaman bunca isyan bunca gözyaşı ¿! Söylesene nâr-ı ateş; Cehennemimde de devam edecek mi ¿ Yakacak mı sevdâların koru beni cayır cayır ! Söylesene sevdân cehennem ateşin[m]e ; kaç damla eşk olup söndürür ¿ Bitmez ki cehennemin nâr-ı ateşi ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ki alev alev yanmaların müptelâsı ![]() ![]() Alevim sevdândır Yârsevdândır ! … Bak gözlerime bak en aciz kula ! Yaşamak için hangi sevdâ-ı bıraktın ardında hangi seçeneği bıraktın ![]() ![]() Bütün yollar bütün çıkışlar[girişler] kapalı Mahşer-i Cümbüş’ü yaşıyorum ![]() ![]() Öldüm mü¿ öldü mü sevdan[m] b[s]ende ![]() ![]() Neden bunca kalabalık beyaz tenler niye ![]() ![]() ![]() ![]() Neden ¿? Birazdan çekileceğim sorguya ![]() ![]() Her şey yitip gidecek ‘birazdan’ İçimden sen ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra ![]() ![]() Sonra Sur’a üflenecek yok olacak evren ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ki yok oluşların müptelâsı Farksız olacak yaşama[ma]ktan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanan nâr-ı ateşi’mi söndürsün ‘en büyük sevdân’ … Kurtar[ma] beni Cehennem’imden ![]() ![]() Günahkârsın ! bir damla gözyaşın bile dindirmez alevi ![]() ![]() Burada da yaşatmaz ki bana ‘cennet’i aşkın ![]() ![]() Neydi ki zaten sevdân ![]() ![]() Yanmadı mı Mecnun Leyla’nın ardın sıra … Dağlar delinmedi mi ? Senin sevdân neydi ki ![]() ![]() ![]() ![]() Haydi söndür nâr-ı ateşi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şirin’in Ferhat’ı ![]() ![]() ![]() ![]() Haydi söndürsün artık inci tanesi olan gözlerinden damlayan gözyaşı[n] ! Bitmez ki ![]() ![]() ![]() ![]() Yandığım sevdân’dır Yâr sevdân’dır … ![]() ![]() ![]() Yaşatmaz ki sevdân ![]() ![]() Nefsim olup attın beni cehennem’ime ![]() ![]() Bir ömür vaat etmez ki gözlerinden dökülen incitanesi Bu nasıl bir sevdâya müptelâ oluş[um] ![]() ![]() Yok oluşa mı sürüklüyor ![]() ![]() Var etmez ki sevdân ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() … Mahşer-i Cümbüş’ü yaşıyorum … kalabalıklar arasında çırılçıplağım ![]() ![]() Ruh[um] nasıl da ‘soysuz sevdaya’ tutkun ! Şimdi ruhuma ‘soysuz sevdan’dan; bin bir günahlar giydiriliyor … Çırılçıplak ! Yalınayak ‘ kimsesizim onca kalabalığın arasında … Üşüyorum ! ‘soysuz sevda’m ısıtsana beni ![]() ![]() duymuyorgörmüyorsun- Nasıl bir sevdaydın ![]() ![]() ![]() ![]() ki medet umuyorum senden ![]() ![]() … Her şey yitip gidecek ‘birazdan’ ![]() ![]() Sur’a üflendi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etrafımda onca kalabalık ![]() ![]() ![]() ![]() Heybemde taşıdığım ‘soysuz sevdan’ nereye sürüklüyor beni ![]() ![]() Ruh[um] ! nasıl da pişman ![]() ![]() İçimden sen ![]() ![]() ![]() ![]() Bittik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cehennemimde yanıyorum ‘soysuz sevdan’la ![]() ![]() Çekiyorum cezamı ![]() ![]() Haydi Ferhat olup Bir düğme uğruna bir gecelik heves uğruna yan ! Haydi yansana ! Nasıl bir sevdasın ki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|