![]() |
Yüreginde “ Bir Cümlelik Yerim“ Var Mi ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreginde “ Bir Cümlelik Yerim“ Var Mi ?“ Ask tarafsizligini yitirmisken, Yamali yüregimi iade ediyorum karanliga ![]() ![]() Heybemde hüzünlerimle gidiyorum ![]() Olur da bir gün aramak istersen beni, Bir ömür uzaklikta zannetme ![]() ![]() Ben sana bir nefes kadar yakin olacagim ![]() ![]() ![]() Çünkü ben “ senin “ adinda “ Sana “ yasiyor olacagim ![]() ![]() ![]() Yüregimden tuza bandirilmis acilarimi elerken yine sehrimin soguk kaldirimlarina birakiyorum sensizligi ![]() ![]() sokaklar tek adresim ![]() ![]() failiyim ![]() ![]() ayaklarindan vuruldu gelecegim ![]() ![]() ![]() ![]() taslarinin arasina doluyor yol yordam bilmez harflerim ![]() ![]() içinde mevcudiyetim ![]() ![]() iktidarinda sonumu hazirliyorum ![]() ![]() halimle ![]() uçurumlarinda ![]() ![]() ![]() vuruluyorum sol yanimdan ![]() ![]() cümlelerimden ![]() ![]() askin maglubu ilan edilsem de, nafile ![]() ![]() cümlelerinden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Simdi benden uzaklardasin ![]() ![]() etmiyor ![]() ![]() hiçbir kaliba sigdiramadim senli mutluluklari ![]() ![]() ki; hiçbir kelimeyle dolduramadim biraktigin bosluklari ![]() seni “ sensiz “ yasatabilme azmi ile doluyum ![]() alinti yaparak “ direniyorum yalnizligina ![]() sensizligi giydiriyorum omuzlarima ![]() ![]() da etrafimi, ben yenilgiyi kusaniyorum üzerime ![]() ![]() yalnizliga boyun egsem de, bir cümlelik yerim olacaktir yüreginin derinliklerinde ![]() ![]() perde arkasindaki gizli zaferlerim Istanbul gibi boynu hep dik duracaktir tarihin tozlu sahifelerinde ![]() ![]() ![]() gelse de, bu savasta kazanan ben olacagim ![]() ![]() kefenini tasimayanlarin, tozlu meydanlarda zaferlerle anilmaya hakki yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() yüreginden kesilmisken kefenleyin yarali bedenimi ![]() ![]() Bu satirlari yazarken perdelerime gece misafirlige geldi ![]() ![]() siyaha boyanirken ben hala varliginin aydinliginda birseyler karaliyorum satirlara ![]() ![]() edemedim ![]() ![]() sözlerimi ![]() ![]() ![]() ![]() görmeden gitmeliyim ![]() ![]() ![]() Sensizligin en çok kanadigi geceyi yüregime gömüp sabah seni “ sensiz “ sevmeye kaldigi yerden devam etmeliyim ![]() ![]() ![]() Gecenin infazindayim ![]() ![]() Gözlerimde uykusuzluk, Çöllerimde susuzluk varken, Dudaklarinda soluyor gelecegim ![]() ![]() ![]() Oysa ben sana geliyorum sevgili ![]() ![]() Adimlarim ürkek olsa da Yollarim sana, Sabrim sana ![]() ![]() Biliyorum bu firar girisimi ![]() ![]() Sana gelen vagonlara kaçak bindim ben ![]() ![]() Farkindayim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir o kadar da öznesiz ![]() ![]() Urbamda fakir yüregim, Avuçlarimda hüznüm sana gelmekteyim ![]() ![]() ![]() Senden ne bir ömür istiyorum Fakir yüregime feda edilecek, Ne de bir ten diliyorum Acilarimda heba edilecek ![]() ![]() ![]() Sadece benle baslayip senle biten cümle ![]() ![]() Sana geliyorken, Yüreginde “ bir cümlelik yerim“ var mi ? |
![]() |
![]() |
|