![]() |
Öyle... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öyle...bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne ![]() yaşayamam ![]() ![]() demeyeceksin işte ![]() ![]() öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki ![]() çok sevmeyeceksin mesela ![]() ![]() ve zaten genellikle o daha az sever seni, senin o'nu sevdiğinden ![]() çok sevmezsen, çok acımazsın ![]() ![]() çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini ![]() ![]() ![]() hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin ![]() senin değillermiş gibi davranacaksın ![]() hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın ![]() onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın ![]() çok eşyan olmayacak mesela evinde ![]() ![]() ille de bir şeyleri sahipleneceksen, çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin ![]() gökyüzünü sahipleneceksin, güneşi, ayı, yıldızları ![]() ![]() ![]() ![]() "o benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mesela gökkuşağı senin olacak ![]() ![]() mesela turuncuya, yada pembeye ![]() ![]() çok sahiplenmeden, çok ait olmadan yaşayacaksın ![]() hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, hem de hep senin kalacakmış gibi hayat ![]() ilişik yaşayacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() CAN YÜCEL |
![]() |
![]() |
![]() |
Öyle... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öyle...bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne ![]() yaşayamam ![]() ![]() demeyeceksin işte ![]() ![]() öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki ![]() çok sevmeyeceksin mesela ![]() ![]() ve zaten genellikle o daha az sever seni, senin o'nu sevdiğinden ![]() çok sevmezsen, çok acımazsın ![]() ![]() çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini ![]() ![]() ![]() hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin ![]() senin değillermiş gibi davranacaksın ![]() yapazsınn kardeşimm seviyosan sayıyosan yapamazsınn bunlarııı emeğine sağlıkkk |
![]() |
![]() |
![]() |
Öyle... |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öyle...hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, hem de hep senin kalacakmış gibi hayat ![]() ilişik yaşayacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() evet bu sözler gerçekten çok anlamlı canımm benim emegine sağlık Hayatta hiç bir şeyin Garantisi yokkkk yokk kesin benim kesin mutlu yuz seviyor s eviyorum evlences mutluyus tmm budur iste aldatmıyor yalan degil die kesinlik bildiren konusmalar asla yapmayacaksın senin oldugu için s evmezsinki ztn birini sevdigin için seversin garanti yok hayat bu ne olcağı belli olmas insanız hepimis yüregine sağlık gülüm paylşım için tşklrrr süperr gerçekten |
![]() |
![]() |
|