![]() |
Aşk Bahçesi.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Bahçesi....her siradan bahceninde oldugu gibi ask bahcesinde agaclar vardi sagda ben, solda ise sen ![]() ![]() sen birazdaha kucuktun, cunku senden once dikmisler beni oraya ![]() ![]() sonra ben, dallari kivircik, sapi kucuk ben ![]() ![]() yavas yavas buyuyorduk ![]() ![]() benim dallarim senin agacina dogru senin dallarin ise benim agacima dogru ![]() ![]() dallarimizin netarafa buyudugune pek anlam veremezdik aklimiz ermezdi iste ![]() ![]() ve bir gun gelmistiki ![]() ![]() ![]() ![]() o gun, bu ask bahcesinde daha once olmadigi gibi bir hava vardi ![]() ![]() o gun 2010´un 18 ![]() ![]() ![]() gunes, daha once hic parlamadigi gibi parliyordu, ne cok sicak nede soguk ![]() ![]() ruzgar, daha once hic esmedigi gibi esiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() yanimizdaki yerlerde cicekler acmisti ![]() ![]() adeta bir kis gununde, bir bahar gunu yasaniyordu ![]() ![]() iste o ozel gunde, dallarimiz okadar buyumustuki, birbirlerine deymisti! artik kis gunude olsa hava bizim icin hep bahar gunu gibiydi ![]() ![]() gunes hep o gunki gibi parlamasada, parliyor gibiydi hep ![]() ![]() ruzgar o gunki gibi esmesede, esiyor gibiydi hep ![]() ![]() sonra bir gun geldi catti, dallarimizi kestiler ![]() ![]() birbirmize uzaktan deymeye calisiyorduk ama olmuyordu iste ![]() ![]() yasakti dallarimizin birbirine deymesi ![]() ![]() ![]() ![]() bazen ruzgar siddetli estiginde yapraklarimizi birbirimizin agacina gotururdu ![]() ![]() saklardik o yapragi, ama kis gununde yine solardi ![]() ![]() sonra bir karanlik basti, birdaha aydinlik olmayacak sandik ![]() ![]() hala o karanlik var olabilir arada sirada ve sadece dallarimiz tamamen deydiginde aydinlik olacak ![]() ![]() unutma, dali keserler, ama dal yine buyur ve eskisi gibi olur! seni canimdan cok seviyorum! |
![]() |
![]() |
|