Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
senölürüm, üşüme

Üşüme Sen...Ölürüm

Eski 09-30-2008   #1
gülgüzeli

Üşüme Sen...Ölürüm

Biz papatyalara kıyamayan mağrur aşıklarız,bu yüzden şarkılardan fallar açmayı severizYaprağından medet ummayız papatyanın,aşkın en saf halini yüreklerimizde yaşarızHani gerçeklerin son defa can bulduğu mekanlar hiç unutulmaz ya,aklıma düşen mekan değil veda ederken gözbebeklerinin ardına sakladığın o söyleyemediğin,söylemeyi günah saydığın,başlangıcı üç noktalı bitimsiz hislerin ilk ayak seslerinin yıkımlarındayım hala

Dışarıda yağmur,sözlerimde kuraklık

Çok uzak bir yerden özlem dolu satırları heybeme yükleyerek geldim,bir bayram telaşının sıcaklığı,sevinci ve bir o kadar da birikmiş hüznüAynı özlemlere hüzünlere geri dönecek olmanın getirdiği burukluk,gitme diyecek sesi duyamayacak olmanın imkansızlığı,bu yüzden çok doluyum belki bir bulutun dökecek yağmurundan daha fazla

Sarıldım beni terk etmeyen anılara,yağmuru ne çok sevdiğimi anımsadım bir an,unuttuğum onca güzel sevincimin kıyısında yok olmamak için savaşan bu cılız anıyı,ah ne kadar da masumO da severdi yağmuru benim kadar ben kadarSeviyorum demeyi özlediğimi hissettim bütün hücrelerimde,kanım çekildi gözlerim donuk sözlerim titrek ve tedirginSeviyordum ben de bir zamanlar,söyleyemediğim sözlerimin içinde en anlamlısı en dokunaklısıSeviyorum seni

Ölü zamanlar içinde nefes alıyorum,yaşamak buysa ben de yaşıyorum

Fiyakalı sözcüklerim yaşadığım fiyakalı aşkın armağanı bugünüme,yarınlarımaSözlerim hiç tükenmedi de beni tüketen o yaşlı duygu benden daha genç benden daha diriKızgınım ve yine kırgınPencere aralığından dışarı bakmaya ürken solgun yüzüm,dışarıdaki kalabalık içerisinde o yüzü arıyorHayali de olsa razıyım,aza kanat etmeyi öğrendim tükenişimin başlangıcından beri

Düşlerime misafir olmayı unuttun,düşlerim soğudu yüreğimin camdan parçalarında
Daldan yaprak düştü,şarkı bitti ben ağladım

Resmin hala avuçlarımda,üşüyen yanlarıma inat sen üşüme,ölürüm

Özlemek yeni ezberim,seviyorum sözcükleri rüzgarın eteğinde uçmanın hazında,döndür rüzgarı bana seni seviyorum demeyi özledim,döndür rüzgarı aşkın oğlu döndürBana sağır beni duyacak yerlerin biliyorum, gözlerime emanet bıraktığın öpüşün nefesinle
büyüdüm çocuk,büyümezsin sen dediğin ben büyüdüm

Gök ağladı ağlayacak,kaçmam lazım bu yağmurlardanDamlalar kurşun olup yüreğimden vuruyor beni,ilk durakta bekle beni yine geleceğim,biraz erken gel çığ gibi bir özleme yenik düşürmeyecek kadar erken gel

Bir yaprağımı feda eyledim şimdiden,seviyor…

alinti

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com