Üşüme Sen...Ölürüm |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Üşüme Sen...ÖlürümBiz papatyalara kıyamayan mağrur aşıklarız,bu yüzden şarkılardan fallar açmayı severiz Yaprağından medet ummayız papatyanın,aşkın en saf halini yüreklerimizde yaşarız![]() Hani gerçeklerin son defa can bulduğu mekanlar hiç unutulmaz ya,aklıma düşen mekan değil veda ederken gözbebeklerinin ardına sakladığın o söyleyemediğin,söylemeyi günah saydığın,başlangıcı üç noktalı bitimsiz hislerin ilk ayak seslerinin yıkımlarındayım hala![]() ![]() Dışarıda yağmur,sözlerimde kuraklık ![]() ![]() Çok uzak bir yerden özlem dolu satırları heybeme yükleyerek geldim,bir bayram telaşının sıcaklığı,sevinci ve bir o kadar da birikmiş hüznü ![]() Aynı özlemlere hüzünlere geri dönecek olmanın getirdiği burukluk,gitme diyecek sesi duyamayacak olmanın imkansızlığı,bu yüzden çok doluyum belki bir bulutun dökecek yağmurundan daha fazla![]() ![]() Sarıldım beni terk etmeyen anılara,yağmuru ne çok sevdiğimi anımsadım bir an,unuttuğum onca güzel sevincimin kıyısında yok olmamak için savaşan bu cılız anıyı,ah ne kadar da masum ![]() O da severdi yağmuru benim kadar ben kadar![]() Seviyorum demeyi özlediğimi hissettim bütün hücrelerimde,kanım çekildi gözlerim donuk sözlerim titrek ve tedirgin![]() Seviyordum ben de bir zamanlar,söyleyemediğim sözlerimin içinde en anlamlısı en dokunaklısı![]() Seviyorum seni![]() ![]() Ölü zamanlar içinde nefes alıyorum,yaşamak buysa ben de yaşıyorum ![]() ![]() Fiyakalı sözcüklerim yaşadığım fiyakalı aşkın armağanı bugünüme,yarınlarıma ![]() Sözlerim hiç tükenmedi de beni tüketen o yaşlı duygu benden daha genç benden daha diri![]() Kızgınım ve yine kırgın![]() Pencere aralığından dışarı bakmaya ürken solgun yüzüm,dışarıdaki kalabalık içerisinde o yüzü arıyor![]() Hayali de olsa razıyım,aza kanat etmeyi öğrendim tükenişimin başlangıcından beri![]() ![]() Düşlerime misafir olmayı unuttun,düşlerim soğudu yüreğimin camdan parçalarında ![]() ![]() ![]() Daldan yaprak düştü,şarkı bitti ben ağladım ![]() ![]() Resmin hala avuçlarımda,üşüyen yanlarıma inat sen üşüme,ölürüm ![]() ![]() Özlemek yeni ezberim,seviyorum sözcükleri rüzgarın eteğinde uçmanın hazında,döndür rüzgarı bana seni seviyorum demeyi özledim,döndür rüzgarı aşkın oğlu döndür ![]() Bana sağır beni duyacak yerlerin biliyorum, gözlerime emanet bıraktığın öpüşün nefesinle büyüdüm çocuk,büyümezsin sen dediğin ben büyüdüm ![]() Gök ağladı ağlayacak,kaçmam lazım bu yağmurlardan ![]() Damlalar kurşun olup yüreğimden vuruyor beni,ilk durakta bekle beni yine geleceğim,biraz erken gel çığ gibi bir özleme yenik düşürmeyecek kadar erken gel![]() ![]() Bir yaprağımı feda eyledim şimdiden,seviyor… alinti
|