![]() |
Üşüme Sen...Ölürüm |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Üşüme Sen...ÖlürümBiz papatyalara kıyamayan mağrur aşıklarız,bu yüzden şarkılardan fallar açmayı severiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dışarıda yağmur,sözlerimde kuraklık ![]() ![]() Çok uzak bir yerden özlem dolu satırları heybeme yükleyerek geldim,bir bayram telaşının sıcaklığı,sevinci ve bir o kadar da birikmiş hüznü ![]() ![]() ![]() ![]() Sarıldım beni terk etmeyen anılara,yağmuru ne çok sevdiğimi anımsadım bir an,unuttuğum onca güzel sevincimin kıyısında yok olmamak için savaşan bu cılız anıyı,ah ne kadar da masum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ölü zamanlar içinde nefes alıyorum,yaşamak buysa ben de yaşıyorum ![]() ![]() Fiyakalı sözcüklerim yaşadığım fiyakalı aşkın armağanı bugünüme,yarınlarıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşlerime misafir olmayı unuttun,düşlerim soğudu yüreğimin camdan parçalarında ![]() ![]() ![]() Daldan yaprak düştü,şarkı bitti ben ağladım ![]() ![]() Resmin hala avuçlarımda,üşüyen yanlarıma inat sen üşüme,ölürüm ![]() ![]() Özlemek yeni ezberim,seviyorum sözcükleri rüzgarın eteğinde uçmanın hazında,döndür rüzgarı bana seni seviyorum demeyi özledim,döndür rüzgarı aşkın oğlu döndür ![]() ![]() büyüdüm çocuk,büyümezsin sen dediğin ben büyüdüm ![]() ![]() Gök ağladı ağlayacak,kaçmam lazım bu yağmurlardan ![]() ![]() ![]() ![]() Bir yaprağımı feda eyledim şimdiden,seviyor… alinti
|