![]() |
Kovdum Kendımı Yüregınden.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kovdum Kendımı Yüregınden....Sevdanın denizlerinde rotasız bir gemiydim ![]() Sana yolculuğa çıkmadan önce, Bütün aşklarımı, acılarımı, sevinçlerimi bir kenara koyup, Azıksız birtek yüreğimle baş koymuştum bu yola ![]() Yolum uzundu, karmaşıktı ve tehlikeliydi ![]() ![]() ![]() Tüm bunları biliyor, bile bile lades dercesine İstiyordum bu sefere çıkmayı ![]() ![]() ![]() Ancak ben sana ulaşmaya çalıştıkça sen kaçıyordun ![]() Senin yanında olmak, sesini duymak için Sarfettiğim bu çaba öylesine güzeldi ki ![]() ![]() ![]() Bir gün ışığın göründü uzaktan, işte ordaydın! Arkamda bıraktığım bir nokta olarak kalmış Sen önümde büyüyordun, gülen gözlerinle beni çağırıyordun ![]() ![]() ![]() Önce ellerini tuttum, sonra gözlerine daldım ![]() ![]() ![]() Senden aşk dilerken, sen gerçekleri sundun önüme ![]() ![]() ![]() Sevdalarımı sorguladın, rüyalarımı benden geri aldın ![]() Bu fırtınalı denizlerde sana duyduğum ihtiyaç, Senin yüreğimi tokatlayan sevdan beni isyankar etti ![]() ![]() ![]() Düşünemiyordum artık, geri dönülmez bir yola girdiğimi biliyor, Ancak bu yolda her pahasına yürümeye karar vermiştim ![]() Kırgınlıklarımızla, hasretimizin koynundaki acıyla, Geceler boyu başbaşa kaldık, sorular sorduk kendimize ![]() ![]() ![]() Nereden başlarsak orada bitirdik, bir çıkış yolu bulamadık! Ve sonunda bu denizin sonu görünmüştü ![]() ![]() ![]() Daha karaya ayak basmadan, fırtınalar dalgaları çağırdı kükreyerek ![]() ![]() ![]() Gücüm kalmamıştı, bilinmez bir yola doğru gittiğimi biliyordum! Çaresiz kollarımla birkez daha sana ulaşmayı denedim ![]() Ancak sen duymuyordun, belki de duymak istemiyordun ![]() Ancak beni görüyordun ![]() Çaresizlik denizlerinde kayboldum sonra ![]() Sana sevgiler getirmiştim oysa ![]() Bu yaşamdan küçücük umutlar derlemiştim yüreğimde ![]() ![]() ![]() Onları büyütmüş sana armağam edecektim, olmadı işte ![]() ![]() ![]() Ne kadar istesem de senin o kapalı yüreğine girmeyi beceremedim ![]() Şiirlerim, sevdalarım ve gecelerimle başbaşa kaldım ![]() Bir kez daha yenildim aşka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdilerde gönlümün yelkenlerini toplamaktayım ![]() Tövbeler ettim, bu denizlere bir daha çıkmamaya ![]() ![]() ![]() Bir daha hiçbir yüreğe girmemeye yeminliyim!! ![]() ![]() Seni kendim kovdum, yüreğinden ![]() ![]() ![]() Bir daha girmemeye, bir daha sevmemeye söz veriyorum ![]() ![]() ![]() Seni sevdiğimi, kurda, kuşa söylüyorum; Ama asla Aşk dilemiyorum ![]() ARIFE IPEK |
![]() |
![]() |
|