![]() |
Gece Nobetı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gece NobetıDaha az seviyorum seni ![]() ![]() Giderek daha az ![]() ![]() Unutur gibi seviyorum ![]() ![]() Azala azala ![]() ![]() Aramızdaki uzaklığın karanlığında ![]() ![]() Geceler kısalıp ![]() ![]() ![]() ![]() Daha az seviyorum seni ![]() ![]() Kendini iyileştiren bir yara gibi ![]() ![]() Daha az ![]() ![]() Ve zamanla ![]() ![]() Sen geceyi tutuyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() Uzak dağ kışlalarında ![]() ![]() Görmüyoruz birbirimizi ![]() ![]() Usul usul sis iniyor ![]() ![]() Kopmuş yollara ![]() ![]() Işığı hafif ![]() ![]() ![]() ![]() Bir çığ gibi büyüyorsun rüyalarımda ![]() ![]() Sevgilim sevgilim Yıldızları daha büyüktür bazı gecelerin Nöbet kadar yalnızken öğreneceksin bunu da ![]() ![]() Artık daha az seviyorum seni ![]() ![]() Unutur gibi ![]() ![]() ![]() ![]() Yeniden ödetiyorum kendime Onca aşkın öğretemediğini ![]() ![]() Kolay değildi ![]() ![]() Yalnızca sevgilimi değil ![]() ![]() ![]() ![]() Kaç acı birden imtihan etti beni ![]() ![]() Bir tek gece vardır insanın hayatında ![]() ![]() Ömür boyu sürer nöbeti ![]() ![]() Bu da öyleydi ![]() ![]() İyi ol ![]() ![]() Sağ ol ![]() ![]() Uzak ol ![]() ![]() Ama bir daha görme beni ![]() ![]() Murathan Mungan |
![]() |
![]() |
|