![]() |
Tutkum... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tutkum...Yağmurlar yağsın istiyorum, Islanmak… Bütün bedenim ıslansın istiyorum ![]() Damlacıklar alsın götürsün benden Bu sensizlik yangınını ![]() Koşmak istiyorum geceleri, Sınırsızca,sadece koşmak, Gece kuşlarıyla yarışmak… Hiç yorulmadan ![]() Saatlerce uzaklıktaki sana, Bir çırpıda kavuşmak istiyorum, Zamanı ve mekanı hiçe sa***** ![]() Haykırmak istiyorum adını, Issız dağların ortasında bağırmak; Seni seviyoruuuuum… Belki duyarsın feryadımı, Sesini duymak istiyorum ![]() Ağlamak istiyorum karanlıklarda, Kimseler görmesin gözyaşlarımı ![]() Rabbimin huzurunda yalvarmak… Bu düşman gecelerde, Sığınacak bir Allah”ım var ya , Ne güzel… Seni diliyorum dualarımda, Kendi günahkarlığım bir yana , Senin için ellerimi açıyorum, Yaradanıma ![]() Tutmak istiyorum ellerini, Sımsıkı tutup bırakmamak, Sonsuza dek… Gün gelip, Bu sıcak tenler soğusa bile Yine de beraber olmak, Sen ve ben ![]() Belki duymuyorsun beni, Ama kuşlar söz verdiler, Sana selamımı söyleyecekler, Alıp da selamımı gelmesen bile, Ne diyeyim? Seni düşünerek ölüm de güzel ![]() Son nefesimde de olsa razıyım, Ne olur, Ne olur ,gel… (özlemm ) |
![]() |
![]() |
|