~~Öğrendimki~~ |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
~~Öğrendimki~~Öğrendimki Kimseyi sizi sevmeye zorlayamazsiniz ![]() Kendinizi sevilecek insan yapabilirsinz, Gerisini karsi tarafa birakırsınız ![]() Ögrendim ki ![]() ![]() ![]() Güveni gelistirmek yıllar aliyor, Yikmak bir dakika ![]() Ögrendim ki ![]() ![]() ![]() Hayatinda nelere sahip oldugun degil Kiminle oldugun önemli ![]() Ögrendim ki ![]() ![]() ![]() Sevimlilik yaparak 15 dakika kazanmak mümkün Ama sonrasi için bir seyler bilmek gerekli Ögrendim ki ![]() ![]() ![]() Kendini en iyilerle kıyaslamak değil Kendi en iyinle kıyaslamak sonuç getirir ![]() Ögrendim ki ![]() ![]() ![]() İnsanların başına ne geldiği değil O durumda ne yaptıkları önemli ![]() Ögrendim ki ![]() ![]() ![]() Ne kadar küçük dilimlersen dilimle Her işin iki yüzü var ![]() Ögrendim ki ![]() ![]() ![]() Olmak istediğim insan olabilmem Çok vakit alıyor Ögrendim ki ![]() ![]() ![]() Karsilik vermek Düşünmekten çok daha basit ![]() Ögrendim ki ![]() ![]() ![]() Bütün sevdiklerinle iyi ayrilaman gerek Hangisi son görüşme olacak bilemiyorsun ![]() Ögrendim ki ![]() ![]() ![]() Bittim dedigin andan itibaren Pilinin bitmesine daha çok var ![]() Ögrendim ki ![]() ![]() ![]() Sen tepkilerini kontrol edemezsen Tepkilerin hayatini kontrol eder ![]() Ögrendim ki ![]() ![]() ![]() Kahraman dediğimiz insanlar Bir şey yapilmasi gerektiğinde Yapilmasi gerekeni sartlar ne olursa olsun yapanlar ![]() Ögrendim ki ![]() ![]() ![]() Affetmeyi öğrenmek deneyerek oluyor ![]() Ögrendim ki ![]() ![]() ![]() Bazı insanlar sizi çok seviyor Ama bunu nasıl göstereceğini bilmiyor ![]() Ögrendim ki ![]() ![]() ![]() Ne kadar ilgi ve ihtimam gösterseniz bile Bazıları hiç karsilik vermiyor ![]() Ögrendim ki ![]() ![]() ![]() Para ucuz bir başari ![]() Ögrendim ki ![]() ![]() ![]() En iyi arkadasla SIKICI an olmaz ![]() Ögrendim ki ![]() ![]() ![]() Düştüğün anda seni tekmeleyecegini düşündüklerinden bazıları Kaldırmak için elini uzatir ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Kimseyi bir daha sevmemek kimseyede kolay kolay güvenmemek ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|