![]() |
Gözlerini Getir Öleyim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözlerini Getir ÖleyimGözlerini getir, yarı umutsuzluğumda Yaprak gibi döküleyim önüne Solayım, beter olayım Gözlerini getir öleyim ![]() ![]() ![]() Bilmeden çocukça sevildiğini Ve bayram sabahınca beklendiğini Kaf Dağından güneşi getirir gibi Getir gözlerini öleyim ![]() ![]() ![]() Kimsesizim, ilk kez bu kadar suskunum Sana söylemiyorum Yıldızlara uzanmışım her akşam Ve bağlanmış ve kınanmış Ve karşında yitirilmişim Ne olur gözlerini getir Getir gözlerini öleyim ![]() ![]() ![]() Ben biraz sırım, biraz divane Çarmıha gerseler öldüremezler Sırrım kalemimde değil yüreğimdedir Istersen dost, istersen düşman gibi Getir gözlerini öleyim ![]() ![]() ![]() Ben yine kaybettim, görmüyor musun? Şafak yangınından yaralı çıktım Ve ben, Gözlerinle yıkılası bir şiire başladım Kaçtıkça sana döndüm Ve artık gülü bıraktım Menekşe yaprağını, kitaplarımı, Suskun maceramı ![]() ![]() ![]() Bu şiir bitsin ![]() ![]() ![]() Bana peşini bıraktığım bir hayatı degil, Gözlerini getir, Getir gözlerini, öleyim ![]() ![]() ![]() ARİF NAZIM ![]() |
![]() |
![]() |
|