![]() |
Okuyunuz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() OkuyunuzCam Kırıkları Umudun son bulduğu yerde başlar yolculuklarım ![]() Havaya, suya, toprağa fazla gelişin cam kırıklarıyla, Durmaz; tutamaz kendini göz pınarlarım ![]() Milyonlarca insan ![]() ![]() ![]() Ve işte en fazla Benim yalın ayaklarım ![]() Havaya, suya, toprağa isyanım var bugün! Beynimden vurulmuş gibi bekliyorum yaşamayı ![]() Hiçbir şey kendiliğinden değil ![]() ![]() ![]() ![]() Hiçbir şey benim gibi değil Yenik ve yenilmemiş ![]() Havaya, suya, toprağa isyanda ne var! Güneş her gün doğmuyor mu gökyüzünde? Yalan değil! Yalan değil gökyüzündeki kuşların Bir gün birdenbire yerlere çakıldığı ![]() Yalan değil, Benim henüz uçamadığım ![]() Feleğe isyanımda da ne var! Kimi derviş olarak gelir dünyaya: Ezik; kahrolası bir talihle başbaşa ![]() ![]() ![]() Kimi de abad olarak yaşar ![]() Çark da onun, çarkçı da ![]() Ne abad olabildim, Ne de derviş ![]() Yalnız bana bir elveda ![]() Umudun son bulduğu yerde başlar yolculuklarım, Bana fazla olan her şeyi göz pınarlarımdan kusarak ![]() Tıs sesleri arasında şahlanan sürgünüme bir adım kala, Ne kuş olup uçabildim ![]() Ne de derviş olup bir sadaka ![]() ![]() ![]() Yalnız her şeyden bir elveda ![]() |
![]() |
![]() |
|