![]() |
Hayırlı Bayramlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Hayırlı BayramlarBayramlar, İnsanlar Arasındaki Karşılıklı Sevgi Ve Saygının Perçinlendiği Günlerdir ![]() Bayramlar, İnsanların Birbirleriyle Olan Dargınlıklarını Unuttukları, Barıştıkları, Kardeşçe Kucaklaştıkları Günlerdir ![]() Heyecan Ve Özlemle Beklenen Kutsal Ramazan Bayramı Geldi, Mübarek Bayram Ulusumuza Sağlık, Huzur, Mutluluk, Bolluk Ve Bereket Getirsin ![]() Hayırlı Bayramlar Dileğiyle ![]()
![]() |
Cevap : Hayırlı Bayramlar |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Hayırlı BayramlarTüm islam Aleminin Ramazan Bayram'ını Kutlar, Hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak'dan dilerim ![]() konu içiinde ayrıca teşekkürler sevgili equinox ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Hayırlı Bayramlar![]() FORUMSİNSİS AİLESİ İÇİN=) Ramazan gittiği için değil, günahlarımızın affolduğu için, büyük sevap ve nimete kavuştuğumuz için bayram yapıyoruz ![]() Bayram sabahı Müslümanlar, namaz için camilerde toplanınca, Allahü teâlâ, meleklere, “İşini yapıp ikmal edenin karşılığı nedir?”diye sorar ![]() ![]() ![]() ![]() [Beyheki] Dargın olanların, bayramı beklemeyip, hemen barışması gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() Kimseye darılmamalı, dargınlık olduysa, 3 günden fazla sürmemeli, bayrama kadar süren bir dargınlık olduysa, daha fazla gecikmeden barışmalıdır ![]() Din kardeşiyle üç günden çok küs durmak caiz değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Ebu Davud] Allahü teâlâ buyurur ki: Benim için birbirini ziyaret eden, benim için birbirini seven, benim için veren, benim için birbirine yardım eden, sevgime mazhar olur ![]() [Hakim] bayramınız mübarek ve hayırlı ola inşaALLAH
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Hayırlı BayramlarTüm islam aleminin Ramazan bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
evrem88
|
![]() Cevap : Hayırlı Bayramlarsevdiklerimizle beraber nice bayramlara=)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Berna
|
![]() Cevap : Hayırlı BayramlarTüm Müslümanların mübarek Ramazan Bayramını kutlar, Sevgi ve mutlulukla geçirilecek nice bayramlara ulaşmayı Rabbimizin nasip etmesini dilerim ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Hayırlı Bayramlarbaşta ailemizin, daha sonra tüm müslüman aleminin bayramı kutlar, sağlıklı, mutlu nice bayramlar dilerm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
hayko26
|
![]() Cevap : Hayırlı Bayramlarhayırlı bayramlar dilerim sinsi ailesi ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Hayırlı Bayramlarbir bayramda daha burda, forumsinsi ailesiyle olmak çok mutluluk verici bişey ![]() inşaallah bu bayram tüm islam alemi ve bizler için hayırlara vesile olur ![]() nice bayramları birlikte yaşamak dileğiyle iyi bayramlar arkadaşlar ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Hayırlı Bayramlar![]() Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar inşallah herkes için hayırlara vesile olur ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
suskun
|
![]() Cevap : Hayırlı BayramlarBütün değerli forumsinsi Ailesinin Ramazan Bayramını en içten diLeklerimLe kutlarım! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Hayırlı BayramlarHayırlı bayramlar forumsinsi ailesi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Hayırlı BayramlarBayram nedeniyle siteye biraz geç girebildim geçmiş bayramınız mübarek olsun
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() Cevap : Hayırlı Bayramlarolsun bayram bu tabiki olucak seninde geçmiş bayramın mübarek olsun Gözyaşı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|