![]() |
Seni Sessizce Sevmeyi Yazıyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Sessizce Sevmeyi YazıyorumSeni Sessizce Sevmeyi Yazıyorum Hislerimi kaybettim bu gece ![]() ![]() Hüznün sensizliğine sarılıyorum ![]() ![]() Gözümden düşen damlaları aldırmadan ![]() ![]() Seni sessizce sevmeyi yazıyorum ![]() ![]() Tutkunun diğer bir adı olmuş sen ![]() ![]() Benliğimin her beni olmuş sen ![]() ![]() Sessizliğe hasret bir ortamda ![]() ![]() Seni sessizce sevmeyi yazıyorum ![]() ![]() Kalbim içten fethedilmiş ![]() ![]() Anlamsız her şey meğer sensizlikmiş ![]() ![]() Son vedam için açtığım toprağa bakarak ![]() ![]() Seni sessizce sevmeyi yazıyorum ![]() ![]() Sıkıldım ruhumun saçmalamalarından ![]() ![]() Umutlar silindi artık aklımdan ![]() ![]() Ruhumun üzerinde gezindirdiğim gri kalemimle Seni sessizce sevmeyi yazıyorum ![]() Ölüm soğuk rüzgarlarını yöneltmiş üzerime ![]() ![]() Bense yalnızlığımın sonunu kutluyorum ![]() ![]() Titreyen ellerime aldırmadan ![]() ![]() Seni sessizce sevmeyi yazıyorum ![]() ![]() Nerde o etrafa saçtığım gülücükler? Sonsuzlukta yitirilmiş sonsuz hayaller ![]() ![]() Geçemediğim tek engelmiş meğer mesafeler ![]() ![]() ![]() İdama giden bir katilin son adımları gibi ![]() ![]() Ölüme yaklaştıkça sessizleşiyormuş sevgiler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|