![]() |
Tek Hece Aşk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tek Hece AşkVar mı beni içinizde tanıyan? Yaşanmadan çözülmeyen sır benim ![]() Kalmasa da şöhretimi duymayan, Kimliğimi tarif etmek zor benim ![]() ![]() ![]() Bülbül benim lisanımla ötüştü ![]() Bir gül için can evinden tutuştu ![]() Yüreğine Toroslar'dan çığ düştü ![]() Yangınımı söndürmedi kar benim ![]() ![]() ![]() Niceler sultandı, kraldı, şahtı ![]() Benimle değişti talihi bahtı, Yerle bir eylerim tac ile tahtı, Akıl almaz hünerlerim var benim ![]() ![]() ![]() Kamil iken cahil ettim alimi, Vahşi iken yahşi ettim zalimi, Yavuz iken zebun ettim Selim'i, Her oyunu bozan gizli zor benim ![]() ![]() ![]() Yeryüzünde ben ürettim veremi ![]() Lokman Hekim bulamadı çaremi ![]() Aslı için kül eyledim Kerem'i ![]() İbrahim'in atıldığı kor benim ![]() ![]() ![]() Sebep bazı Leyla, bazı Şirin'di ![]() Hatrım için yüce dağlar delindi ![]() Bilek gücüm Ferhat ile bilindi ![]() Kuvvet benim, kudret benim, fer benim ![]() ![]() ![]() İlahimle Mevlana'yı döndürdüm ![]() Yunus'umla öfkeleri dindirdim ![]() Günahımla çok ocaklar söndürdüm ![]() Mevla'danım, hayır benim, şer benim ![]() ![]() ![]() Kimsesizim hısmım da yok, hasmım da Görünmezim cismim de yok, resmim de Dil üzmezim, tek hece var ismimde Barınağım gönül denen yer benim Benim için yaratıldı Muhammed Benim için yağdırıldı o rahmet Evliyanın sözündeki muhabbet Embiyanın yüzündeki nur benim CEMAL SAFİ |
![]() |
![]() |
|