![]() |
İclal Aydın'dan... Kulağa Kaçan Sözler... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İclal Aydın'dan... Kulağa Kaçan Sözler...Kulağımın içi kaşınıyor ![]() Felaket ![]() Önce azar azar başlıyor kaşıntı, geceleri ![]() Sonra artıyor ![]() Kaşımak da bir zor ki kulağın içini ![]() Bir türlü geçmiyor ![]() "Ne yapsam acaba?" diyorum ![]() Günler geçtikçe daha da artıyor ![]() Doktora gitmeye karar veriyorum ![]() ![]() "N'oldu ki?" diye soruyor arkadaşlarım ![]() ![]() Bir doktorun adını söylüyor bir tanesi ![]() ![]() ![]() Gidiyorum doktora ![]() Gözlüklü, şirin bir amca ![]() Elinde bir büyüteç, kulağıma bakıyor ![]() Şaşırıyorum önce ![]() ![]() "Yok" diyor, "Ben çoktan anladım ne olduğunu da, şimdi daha iyi görmek için bakıyorum ![]() ![]() "Eski sözler kaçmış kulağınıza" diyor ![]() "Nasıl yani?" diyorum ![]() "Kimin sözleri?" "Bakacağız" diyor ![]() Sonra bir alet çantasından kocaman, ucu ince, cımbıza benzer bir alet çıkarıyor ![]() "Yan durun ![]() ![]() ![]() "Eski sözler" diyorum, "Ha?" Cımbızın ucu kulağıma giriyor, canımı acıtmıyor nedense ![]() "Bir erkek sesi bu" diyor ![]() ![]() Cımbızı çıkarıyor kulağımdan ![]() ![]() Yalana bakıyorum ![]() Küçücük bir şey gibi gözüküyor ![]() "Vay be! Günlerdir kulağımı kaşındıran bu muymuş? Hangi yalan peki?" diyorum ![]() "Durun, bekleyin" diyor doktor ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra serbest bırakırız ![]() Yalanı tüpün içine koyuyor ![]() Kapağını da kapıyor tüpün ![]() Serbest kalıyor yalan ![]() "Seni seviyorum" diye cılız bir ses geliyor tüpün içinden ![]() "Yalanmış ha?" diyorum ![]() Kulağım bile anlamış, kalbim hálá anlamıyor… |
![]() |
![]() |
|