![]() |
Müsait Bir Yürek Acısında İnecek Var |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müsait Bir Yürek Acısında İnecek Var![]() Elveda ![]() ![]() Yol ayrımı çoktan gelmiş de ![]() ![]() ![]() ![]() İneceğim son durak gelmişte ben uyumuş kalmışım ![]() ![]() ![]() Kaçırdım ineceğim yeri ![]() ![]() Şimdi müsait bi yürek acısında indirirmisin beni ![]() ![]() Yolculuk çok güzeldi sağol ![]() ![]() Hiç ağlamadım (yalan ![]() ![]() ![]() ![]() hiç yakmadın canımı(yalan?) Çok ama çok sevdin beni (YALAN?Söyleyebileceğin?üstelik utanmadan söylediğin bir yalan ![]() ![]() Merak etme ben buradan sonrasını biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ben bu yollardaki cam kırıklarını tanıyorum ![]() ![]() Yolara dökülmüş acıtan dikenleri biliyorum ![]() ![]() Daha önceki parçalanmış ayaklarımdan kalan kanlar kurumuş ama izleri kalmış ![]() ![]() Ben o çizgileri takip ederim ![]() ![]() Sen sakın üzülme ![]() ![]() Müsait bir yürek acısında inebilir miyim ![]() ![]() Gerçekten çok sıkıldım ![]() ![]() Gitmeye hiçbir zaman cesaret edemedim ![]() ![]() ![]() Düşmektenyalnız kalmaktan saplantılı düşlerimden korktum ![]() ![]() Seni kaçıp sığınacağım günahlarımdan af dileyeceğim mabet bildim ![]() ![]() Nedense tüm günahlarımıda seninle işledim? Utanıyorum ![]() ![]() Yalnızlığımdan ![]() ![]() Korkuyorum hemde daha fazla tüm korkularımdan ![]() ![]() Kandım ![]() ![]() ![]() ![]() Üstelik sen kandırmak için de hiç çaba sarfetmedin ki? Tüm suç benim ![]() ![]() Ben tüm yalnızlığımı hak ettim ![]() ![]() ![]() Oysa ki senin bir suçun yoktu ![]() ![]() Ben kendi uydurduğum aşk masalına inanmıştım? Hani masal olacaktık seninle ![]() ![]() Şimdi koca bi yalan olduk ![]() ![]() Müsait bir yürek acısında inebilir miyim? ![]() İnanmıyorum artık mutluluklara ![]() ![]() inandığım tek şey su rengi tuzlu gözyaşlarım ![]() ![]() Gözyaşlarımla yıkayacağım kalbimi ![]() ![]() ![]() Direnmelerim boşuna ![]() ![]() Sen çok sevmiştin ya beni (YALAN ![]() ![]() Şimdi canın acıyacak ya (yalan)için parça parça olacak ya (yalan) sakın üzülme ![]() ![]() ![]() ![]() Emin adımlarla yürüyeceğim ![]() ![]() ![]() O vakte kadar yalın ayak yürüyeceğim ![]() ![]() Sen beni indir müsait bir yürek acısında ![]() ![]() Ben kendi derdime ortak olacağım ![]() ![]() Bomboş çocuksuz bir parkta bırak beni ![]() ![]() Ben biraz geleceğin yalnızlığını seyredeceğim ![]() ![]() Biraz çocukluğuma ağlayacağım ![]() ![]() biraz yitirdiklerime ![]() ![]() biraz karanlık gecelerime ![]() ![]() biraz güneşleri batmış günlerime ağlayacağım ![]() ![]() Sana hiç ağlamayacağım (yalan) seni bundan sonra hiç düşünmüyeceğim ![]() ![]() Gömeceğim kalbimi gömdüğüm yere ![]() ![]() Seni unutacağım (yalan ![]() ![]() ![]() Senden bana bir tek yalanlar miras kalacak ![]() ![]() Müsait bir yürek acısında inebilir miyim ![]() ![]() Keşke sevdim bir zamanlar seni ama bitti şimdi deseydin? Keşke bu kadar değersiz görmeseydin önünde dağlar gibi duran yürekli sevgimi ![]() Taşıyacağım ömrümce yalandan sevgini ![]() ![]() İnsanlardan gizlemeye çalışacağım ![]() ![]() Kahretsin ki herkes görecek o kamburu ![]() ![]() Ben ardımda saklıyorum sanarken görünecek ![]() ![]() Gözyaşlarım içime akıyor ![]() ![]() Hiç bir merhem çare olmuyor yüreğimin acısına ![]() ![]() Seninle de yalnızdım ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm zorları başardım ya hayatta ![]() ![]() Şizofren sevdam terk etmiyor içimden beni ![]() ![]() Dönüşü olmayacak bir yola girdim ![]() ![]() Zaten sevgimiz asla kesişmeyen paralel yollardı birbirine ![]() ![]() Ve biz hiç bi zaman kavuşamadık bize ![]() ![]() İstemiyorum artık renkli gözlerini ![]() ![]() Söylemeyeceğim artık sana en güzel aşk sözlerini ![]() ![]() Yalvarmayacağım bu sefer ardından? Bu sefer gurur yapacak bir durum yok? Bıçak gibi kesildi sevda bağları ![]() ![]() Bu sefer başka bir kalp girdi aramıza ![]() ![]() Kaldıramaz bu aşk bu lekeyi ![]() ![]() Kaldıramaz bu sefer bu kalp başka kalbin kırıntılarını ![]() ![]() Üstelik seni kandıran o kişiye nefret bile duymuyorsun? Üstelik saçma sözleri bile bana tercih ediyorsun? ![]() Bu sefer dur demeyeceğim sana ![]() ![]() Bu sefer kapattım kapılarımı açmıyacağım sana? ![]() Bu sefer yoksun gözümde ![]() ![]() Müsait bir yerde indir beni ![]() ![]() Ben bundan sonraki yolculuklarımı kaçak yapacağım ![]() ![]() Bir trenin kompartımanlarda kaçak bir yolcu olacağım ![]() ![]() Hiç bir biletçi bulamayacak bu kaçak sevdalı yolcuyu ![]() ![]() Hiçbir yolcu görmeyecek bu kaçak yolcunun yüzünü hiçbir zaman duyamayacak bu yolcunun kokusunu kimse |
![]() |
![]() |
|