![]() |
Sevgılım Yoksa Sen |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgılım Yoksa SenHiç bir yerinde yok asaletin ibresi ![]() ![]() ![]() Sessinde kımaşmasında tensel bir büyünün atlasan ilibas ve kuytu bakışlı mavi gözleri ![]() ![]() ![]() Sanki hepimize bütün şiirleri hâlâ fısıldayan bir eski büyük şairmiş gibi ![]() ![]() ![]() aşk bir erken didişme bir sorgu sualmiş de mezbele ve yaralıymış eski yaraların yeniden kanamasından ![]() ![]() ![]() Hiç bir yerde yok asaletin ibresi ![]() ![]() ![]() Bir adamın yüzünde yada yalana çok benzeyen bir doğru sözünde belki ![]() ![]() ![]() Saçlarının çevreminde ıslak bir beyaz kadının yüksek rakımlı göllerin buzul saflığında ve kokusunda çiçeklerinin kanır eşin ![]() ![]() ![]() Elbet şiir olacak şairin tesellisi ve en kötüsü bile işe yarayacak aşklaşmaların ![]() ![]() ![]() Yazana değilse bile okuyana faydalı ![]() ![]() ![]() Bak aynı başına gelmiş adamın benim başima gelen o da üzülmüş aynı benim gibi benimki daha acıklı değil onunkinden fiyakalı değil onun acısı benimkinden ![]() ![]() ![]() Sade güzel olan kelimeler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen aşka aşıksın müsaitsin gördüğünü abartmaya ![]() ![]() ![]() Biz olsa olsa bir müddet aşklaştık aşkın aşık olmadık ![]() ![]() ![]() Bir elim sana uzanır öteki berikinin zaten elinde ![]() ![]() ![]() Bırak yoluma gideyim bildiğimce ![]() ![]() ![]() Yabancısı olduğum birsey değil yabancılar ![]() ![]() ![]() Baktım yerlisi yabancısı aşağı yukarı hepsi benzer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer bir söz bir ses bekliyorsan bu adamdan ![]() ![]() ![]() İçinde hiç göndermek isteği bulunmayan bir 'git' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte orda duruyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Almak istermisin dilini sokup aklımı ![]() ![]() ![]() Sana ait olan herşeyi bir nefeste ![]() ![]() ![]() Bir göz yumma anında ![]() ![]() ![]() Bir soğuk telefon konuşmasında ![]() ![]() ![]() Geri alabilirmisin ![]() ![]() ![]() Seni benden geri alabilirmisin ![]() ![]() ![]() Kovabilirmisin beni senden ![]() ![]() ![]() Sevgilim yoksa sen sevgilim olmayabilir misin? Yılmaz Erdoğan |
![]() |
![]() |
|