Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
derman, işsizliğe, okul, olacak

İşsizliğe Derman Olacak Okul

Eski 09-28-2008   #1
Şengül Şirin

İşsizliğe Derman Olacak Okul

İşsizliğe derman olacak okul

Bahçeşehir Üniversitesi, Türkiye'deki genç işsizlik derdine derman olacak

Bahçeşehir Üniversitesi çatısı altında kurulan Meslek Teknik Eğitimi Geliştirme Merkezi (METGEM) Türkiye'deki genç işsizlik oranını düşürecek

METGEM'in tanıtım toplantısı Bahçeşehir Üniversitesi'nin Şişli'deki Meslek Yüksekokulu kampüsünde düzenlendi Topantıda Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, METGEM Başkanı Çınar Kurra ve Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof Dr Haluk Gürgen hazır bulundu

GENÇLERİ EĞİTMEK ŞART

Toplantıda konuşan Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel " Türkiye'de mesleki eğitim kanayan bir yara Ülkenin yüzde 60'ı genç nüfus Bu nüfusla ancak iyi eğitim verdiğimiz taktirde övünebiliriz Türkiye'de mesleki eğitim politikalarının bir an önce değişmesi gerekiyor Biz de, eğitimde kanayan yara olan mesleki eğitim konusunda yeni politikalar geliştirmek ve gençlerin önünü açmak için METGEM'i kurduk Bu işin dünyada nasıl yapıldığına bakıp bunu Türkiye'de uygulamak istiyoruz" dedi

MESLEKİ EĞİTİM GÖZDE OLACAK

Enver Yücel sözlerine şöyle devam etti: " Buradaki amacımız Türkiye'de ikinci sınıf muamele gören mesleki eğitimi canlandırmak Türkiye'nin üniversite kapısında bekleyen 2 milyon gence 4 yıllık öğretim verecek gücü yok Bunu artık bilmemiz gerekiyor Bu alanı cazip hale getirmeliyiz"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com