![]() |
Ümit Yaşar Oğuzcan...Mektup |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ümit Yaşar Oğuzcan...MektupBu gün bendeki resimlerini ve mektuplarını yakıyorum ![]() Küllerini sana göndereceğim ![]() duruyor ![]() hatırladın mı? Üzerini diyerek imzalamışsın ![]() biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ben vardım, gözlerin gözlerimdeydi ![]() ![]() ![]() doluydu, bakışların gibi ![]() bu en çok sen olan resmini ![]() yakacağım ![]() sonunda ![]() mektupların ![]() ![]() ![]() ![]() Onlarda yanacak ![]() istemiyorum bende ![]() ![]() Artık seninle değil, verdiğin acılarla avunacağım ![]() arzuların üzerinde, bütün özlemlerin ötesinde seveceğim artık ![]() ![]() Dünya duracak ama sen durmayacaksın ![]() ama sen bitmeyeceksin ![]() bahçelerin, yıldızlar ışık vermeyecek, güneş doğmayacak hiç ![]() eksilmeyeceksin ![]() ![]() Ölümsüzlüğün kapılarını açıyorum sana ![]() ![]() ![]() musun? Daha düne kadar her yerini ayrı ayrı seviyordum ![]() Ellerini tuttuğum zamanlar ürperirdim, başım dönerdi gözlerine bakınca ![]() dünyaya getirirdi beni ![]() bırakıyorum ![]() ![]() ![]() Göreceksin, bir gün her yerin şu mektuplar, şu resimler gibi kül olup dağılacak ![]() Bir tel bile kalmayacak saçlarından ![]() de göçüp gideceksin bir gün ![]() ![]() ![]() edecek seni ![]() ak pak olacak saçların ![]() ![]() Gözlerinde o vahşi pırıltı kalmayacak, bütün ateşi sönecek dudaklarının ![]() ![]() ![]() Ama ben o halinle bile seni terketmeyeceğim ![]() benim içimde hep bugünkü gibi kalacaksın ![]() sımsıcak ve korkunç güzel! Yalnız benim gözlerimde bir manası olacak bakışlarının ![]() da satırlarımda yaşayacaksın ![]() hiç değişmeden, hiç tükenmeden ![]() ![]() ![]() adın adımla ![]() ![]() ![]() Mektuplarınla resimlerini yakacak gücü kendimde bulamasam, o zaman da kendimi yakardım ![]() seni gören gözlerimi, şu her yerde sana koşan ayaklarımı ve şu her zaman sana yazan ellerimi yakardım ![]() uzanır, ona çaresizliğimi anlatırdı ![]() Seni güçsüz, zayıf bir insan tarafından sevilmenin hayal kırıklığına uğratmamak için, şimdi benim yerime, senden kalanları yakacağım ![]() ![]() ![]() Biraz sonra mektuplarınla resimlerni tutuşturacak bir kibrit çöpü gibi çekiliyorum hayatından ![]() onu sana bırakıyorum ![]() ![]() hayatım da ![]() ![]() artık ![]() ![]() ![]() ![]() Seni bensizliğe ve kendimi sana mahkum ediyorum |
![]() |
![]() |
|