![]() |
...::SÜKÛT-U HÜZÜN::... |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() ...::SÜKÛT-U HÜZÜN::...SÜKÛT-U HÜZÜN İçimin en iç odalarına hapsetmiştim seni ![]() ![]() En katışıksız sevgilerle besliyor, kem nazarlardan korumak için üzerine titriyordum içimdeki “sen”in… Hiç büyüme istiyordum, hep öyle kal,masum kal,küçük kal,bende kal… Ama zamanı durduramıyorduk ![]() ![]() ![]() “Sen” büyüdükçe sığmıyordun içime ![]() ![]() ![]() Büyüttükçe seni eksiltiyordum kendimi, eskitiyordum… Eski bir “ben”de yeniyetme bir “sen” duruyordu şimdi ![]() ![]() Gün geçtikçe azalıyordu ortak dilimizdeki kelimeler ![]() ![]() Biz bütün manaları yüklemeye çalıştıkça ağırlaşıyordu aşk,derinleşiyordu,bir çukur gibi büyüyordu,ve bizi derinlerine doğru çekiyordu ![]() Kavanozdaki balık kadar çaresizdin ![]() ![]() ![]() Ben sana bencilleştikçe “sen” asileşiyordun ![]() Çoktan yitirmiştik bütün ortak paydalarımızı ![]() ![]() Aşk içinde yalnızlık… Senaryosunu ikimizin yazdığı bir yalnızlığın başrol oyuncularıydık ![]() ![]() Sen ve ben “biz”i kaybedeli beri yitirdik ikimize ait bütün ümitleri… Ve ümitlerimizin bittiği yerde başladı bütün iç savaşlar ![]() Oysa sevgi kale’m de korumaya çalıştığım sendin…Ama sen içimden yıktın kale’mi ![]() ![]() Ne bir isyankâr kadar cesaretin vardı, ne de davana sahip çıkacak gerçekçiliğin ![]() Yıkık ,viran,işgal edilmiş bir şehir şimdi içimde duran ![]() ![]() Hadi mâmûr et işgal ülkeni, diye beklerken sen ateşe verdin viranelikleri… Sonu baştan belliydi savaşımızın, Ben sana yenilmeye çoktan razıymışım meğer ![]() ![]() Bütün kayıplarıma karşı seni kazanacağımı sanmışım ![]() Benliğimi “sen”de yitirmenin bedeli olmalıydı ödediğim… Ödediğim bütün bedeller bir parça daha götürüyor içimden ![]() ![]() “Ben”,”Sen” oluyorum, yitiyorum, bitiyorum… Derdimle dermanımı “sen”de tüketiyorum ![]() İçimin sokaklarına vuruyorum kendimi ![]() ![]() ![]() Viranelerime baykuşlar tünemiş ansızın, gül bahçelerimde şakıyan bülbüllerim baharlarda kalmış ![]() ![]() Mevsimsiz yalnızlıklar dökülüyor dev umut ağaçlarımdan ![]() ![]() Hiç kesişmeyecek yollara düştük seninle ![]() ![]() Artık bakışlarımız yabancı, sükûtumuz hüzün, beraberliklerimiz ayrılık ![]() Hadi; yitirdiğimiz bütün sözlere inat sessizliğin dilinde konuşalım ![]() Arzuhale kifayet etmeyen bütün kelimeleri dökelim sükûtumuza ![]() Sessizliğimiz sükût-u hüzün olsa da… |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : ...::SÜKÛT-U HÜZÜN::... |
![]() |
![]() |
#2 |
evrem88
|
![]() Cevap : ...::SÜKÛT-U HÜZÜN::...Hadi; yitirdiğimiz bütün sözlere inat sessizliğin dilinde konuşalım ![]() çok güzel yazıosun yüreğine sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : ...::SÜKÛT-U HÜZÜN::... |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : ...::SÜKÛT-U HÜZÜN::...seninde okuyan gözlerine sağlık canım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|