![]() |
İkı Damla Yas |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İkı Damla YasDöndüğümde yoksan Boş kalır kollarımdaki yerin Ve gülmeyi yasaklar bana acılar Ve kimbilir belki de Ateşler içinde akrep misali Kendini zehirler bütün soluklar Bu yüzden Her cümle devrik olur dilimde Her cevap sorusunda kanar Döndüğümde yoksan Ve bir daha olmayacaksan Tonları üşümüş bir mevsimi yangınlar her söz Ömrüme ölümden önce ağlar İki damla yaş salarım ardına Yağmurlara inat İki damla yaş Biri dünümüz için Biri taşınsın diye yarınlara İki damla Biri yokluğuna kahır Diğeri benzesin diye aşkımıza Sevgilim Artık içinde sonbahar olan Hiçbir şarkıyı duyurma bana Bir de Sensizliğe sürgün olduğumu duyarsan Ağlama Ahmet Can Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
İkı Damla Yas |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İkı Damla YasHUZUNDUR ASK Artık gel sen bunları yok say Artık git sen bunları yaşanmamış bil Sözüne sadık kal Ve sen 'hiç bir şeyin kaçkını' olma Ama Yine de unutma Esmer düşlerimde ak bir güneştin ve doğurgan Bu yüzden seni beter sevdim Sevdacan Asırlar da geçse Yalan yok bu sözümde Pişmanlık da Biraz sevinçse Biraz da gözyaşıdır yüreklere tutunmak Ne olur artık vurma beni Uzaklaş Bundan böyle benim için hüzündür aşk! Ahmet Can Akyol |
![]() |
![]() |
|