![]() |
Ücretsiz Bilettirr Tebessüm... |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Ücretsiz Bilettirr Tebessüm...Ucretsiz Bilettir Tebessum Kolay degil belki, ama imkansizda degil ![]() Hangi küskünlük bitmemis, hangi dostluk baslamis ha ! Yuregin senin elinde dostum ![]() dusuncelerini degistirebilirsin ![]() Herkesi oldugu gibi kabul et, sen de olmasi gerektigince ol ![]() kazanmasini , ondan uzaklasarak elde etme sacmaligindan kurtul ![]() Hatirla, IYILIGIN HALLEDEMEDIGINI KOTULUK HIC HALLEDEMEZ KI ![]() ![]() UCRETSIZ BILETTIR TEBESSUM YUREK YOLCULUGUNDA ![]() ![]() Sevgiye davet cikar sen de hadi ![]() ![]() Gecmise uzulme ![]() bugunu bugunle yasa ![]() ![]() Hayatina deneyimler eklemen icin sart degil yanlislardan gecmen ![]() Baskalarinin edindikleri dogrulari yerlestir zihnine ![]() gelecegini bilmediginden, yolu uzatip kaderini zorlama ![]() bizzat kendin uygula ![]() Savrulma sakin ![]() ![]() OLSA DA CANLI, YORULMAMISTIR NEFES ALMAKTAN ![]() Dostum, bedelsiz degildir ki mutluluklar unutma ![]() neresi zarar de, yorulma ![]() ![]() Sonra benim varligiyla mutluluk duydugum guzel dostum ![]() yer al ![]() ![]() bakislari cek uzerine ![]() ![]() kanadin ne onemi kalirdi ki genisligi dunyanin ![]() Kaldir basini ve egilme, sakin gucsuzce ![]() ![]() ![]() ![]() o korksun ![]() ![]() ![]() GULUMSE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GULUMSE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GULUMSE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GULUMSE ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|