Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
öylesine

Öylesine..

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Öylesine..

kederleri kelimelere sarıyorum,
kocaman laflar ediyorum
ama hiç birini sevmiyorum

Bugün günlerden soğuk, ellerim seni üşüyor, ne yapsam başa çıkamadığım bir dolu ''özledim'' var dilimde sana biriken Kasım ayının olmadık bir perşembesinin ilk saatlerinde, gecenin bu artık gecikmiş zamanlarında, birden bire bir güneş mi doğsun istiyorum acaba? Ömrümden farketmeden geçen tüm sabahların inadına

İçimdeki korkuyu kelimelere dökmekten bile korkar mı insan Pencereleri kapıları sıkı sıkı kapatasım var, çirkinlik sızmasın diye Gel kurtar beni! Fikrimin en fakir karanlığında cümlelerim bile ahenksiz biliyorum, kuşatılmış sözlerin kendine gömüldüğün anlar da olmasa ne olucak halim Zamanların hain olmadığını söyle bana, hadi Korkuların yersiz olduğuna inandır, hayatın çirkinliklerle dolu olduğunu ama hep yanımda olacağını söyle, bunlar doğru değilse bile hadi kandır beni, lütfen

Şimdi diyorum bir mucize olsa Olsa keşke

''Ben daha büyümedim, biliyorum''

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com