|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arka, ayrılık, gelince, kaçalım, kapısı, sevdaların, vakti, yokki |
![]() |
Arka Kapısı Yokki Sevdaların,Ayrılık Vakti Gelince Kaçalım.... |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Arka Kapısı Yokki Sevdaların,Ayrılık Vakti Gelince Kaçalım....Arka kapısı yok ki sevdaların, ayrılık vakti gelince kaçalım
![]() ![]() ![]() Kaç gündür hayata bağlanmamı isteyenlere, sensizliği anlatmanın yollarını arıyorum ![]() Yeteneksizlik bende değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sensizlik işte, gözü kör, yaşaması eksik olsun! Arka kapısı yok ki sevdaların, ayrılık vakti gelince kaçalım ![]() ![]() ![]() Sensizliğe inat, senli vakitleri yad ediyorum ben yine de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yani, geçmiş zamanlardaki varlığının çokluğuna inat, şimdilerdeki yokluğuna ağlıyoruz hayatta kalan hücrelerimle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir yerlerde daha çok sen olmalı diyorum ![]() ![]() ![]() Arka kapısı olsaydı sevdaların, elinden sıkıca tutar, kaçardım! Ahh!Yokmuş, yakalandım ![]() ![]() ![]() Sen gittin ben kaldım, bir de bir şarkı dudağımda, usul usul mırıldandım ![]() ![]() ![]() Hüzünler kaldı bende Hasretin kaldı bende Sızlayan yüreğimde sen kaldın bende Sevgiler kaldı bende Sensizlik kaldı bende Bitmeyen özleminle sen kaldın bende ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Arka Kapısı Yokki Sevdaların,Ayrılık Vakti Gelince Kaçalım.... |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Arka Kapısı Yokki Sevdaların,Ayrılık Vakti Gelince Kaçalım....Ama sensizlik işte, gözü kör, yaşaması eksik olsun! Arka kapısı yok ki sevdaların, ayrılık vakti gelince kaçalım ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Arka Kapısı Yokki Sevdaların,Ayrılık Vakti Gelince Kaçalım....ben tşk ederim arkadaşım bakan gözlerine sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
evrem88
|
![]() Cevap : Arka Kapısı Yokki Sevdaların,Ayrılık Vakti Gelince Kaçalım....Sensizliğe inat, senli vakitleri yad ediyorum ben yine de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok çok çok ama çokk güzeldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Arka Kapısı Yokki Sevdaların,Ayrılık Vakti Gelince Kaçalım....yorumun için ben tşk ederim ederim evrem88 bakan gözlerine sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|