Ama Yoksun.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ama Yoksun..Yoksun ![]() Kanatlamış gözyaşlarım, Yoksun ![]() Ne seni unutuyor bu yalan ömür, Ne de sevdana izin veriyor Yoksun ![]() Kaç gün geçti sayamıyorum, Günleri saysamda bitmeyecek, Yorgun kalp atışlarım seni bana getirmeyecek Üşüyorum ![]() Yoksun![]() ![]() Yazıyorum sayfalar dolusu ![]() Yoksun![]() ![]() Gözlerim her daim dalgın ![]() Yoksun![]() ![]() Bitiyorum ![]() Yoksun![]() ![]() Bulsam özlemini alnından vurucam ![]() Ama Yoksun ![]() ![]() ![]() Artık bende yokum![]() ![]() Benim karanlığım,senin yokluğun ![]() Şarkılar dinliyorum ![]() Şiirler okuyorum ![]() Bazen seviniyorum neye olduğunu bilmeden ![]() Yoksun ![]() Yüreğimde çığlıklar geceleri, Bir çift can alıcı göze mi bu özlem bu kadar kahır? Bulamıyorum bir cevap ![]() Yine sensizliğin soğuk sınırlarına çarpıyorum ![]() Ve kahretsin ki gene anlıyorum! Yoksun ![]() ![]() Yüreğim yüreğine dargın gidiyorum ![]() Koca şehir suskun,bedenim yorgun ![]() Bulsam özlemini alnından vurucam ![]() Ama Yoksun ![]() ![]() __________________ Alinti |
|
|
|