![]() |
Ama Yoksun.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ama Yoksun..Yoksun ![]() ![]() Kanatlamış gözyaşlarım, Yoksun ![]() ![]() Ne seni unutuyor bu yalan ömür, Ne de sevdana izin veriyor ![]() Yoksun ![]() ![]() Kaç gün geçti sayamıyorum, Günleri saysamda bitmeyecek, Yorgun kalp atışlarım seni bana getirmeyecek ![]() Üşüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazıyorum sayfalar dolusu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerim her daim dalgın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bitiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bulsam özlemini alnından vurucam ![]() ![]() Ama Yoksun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim karanlığım,senin yokluğun ![]() ![]() Şarkılar dinliyorum ![]() ![]() Şiirler okuyorum ![]() ![]() Bazen seviniyorum neye olduğunu bilmeden ![]() ![]() Yoksun ![]() ![]() Yüreğimde çığlıklar geceleri, Bir çift can alıcı göze mi bu özlem bu kadar kahır? Bulamıyorum bir cevap ![]() ![]() Yine sensizliğin soğuk sınırlarına çarpıyorum ![]() ![]() Ve kahretsin ki gene anlıyorum! Yoksun ![]() ![]() ![]() Yüreğim yüreğine dargın gidiyorum ![]() ![]() Koca şehir suskun,bedenim yorgun ![]() ![]() Bulsam özlemini alnından vurucam ![]() ![]() Ama Yoksun ![]() ![]() __________________ Alinti |
![]() |
![]() |
|