![]() |
Can Yücel - Fark Etmeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Can Yücel - Fark EtmeliFarkında" Olmalı İnsan ![]() ![]() ![]() Kendisinin Hayatın Olayların Gidişatın Farkında Olma ![]() ![]() ![]() Farkı Fark Etmeli Fark Ettiğini De Fark Ettirmemeli Bazen ![]() ![]() ![]() Bir Damlacık Sudan Nasıl Yaratıldığını FARK ETMELİ ![]() Anne Karnına Sığarken Dünyaya Neden Sığmadığını Ve En Sonunda Bir Metre Karelik Yere Nasıl Sığmak Zorunda Kalacağını FARK ETMELİ ![]() Şu Çok Geniş Görünen Dünyanın Ahrete Nispetle Anne Karnı Gibi Olduğunu FARK ETMELİ ![]() Henüz Bebekken "Dünya Benim!"Dercesine Avuçlarının Sımsıkı Kapalı Olduğunu Ölürken De Aynı Avuçların "Her Şeyi Bırakıp Gidiyorum İşte!" Dercesine Apaçık Kaldığını FARK ETMELİ ![]() Ve Kefenin Cebinin Bulunmadığını FARK ETMELİ ![]() Azraillin Her An Sürpriz Yapabileceğini Nasıl Yaşarsa Öyle Öleceğini FARK ETMELİ Ve Ölmeden Evvel Ölebilmeli ![]() Hayvanların Yolda Kaldırımda Çöplükte Ama Kendisinin Güzel Hazırlanmış Mükellef Bir Sofrada Yemek Yediğini FARK ETMELİ ![]() Eşref-İ Mahlûkat (Yaratılmışların En Güzeli) Olduğunu FARK ETMELİ ![]() Ve Ona Göre Yaşamalı ![]() Gülün Hemen Dibindeki Dikeni Dikenin Hemen Yanı Başındaki Gülü FARK ETMELİ ![]() Evinde 4 Kedi 2 Köpek Beslediği Halde Çocuk Sahibi Olmaktan Korkmanın Mantıksızlığını FARK ETMELİ ![]() Eşine "Seni Çok Seviyorum!" Demenin Mutluluk Yolundaki Müthiş Gücünü FARK ETMELİ ![]() Dolabında Asılı 25 Gömleğinin Sadece Üçünü Giydiğini Ama Arka Sokaktaki Komşusunun O Beğenilmeyen Gömleklere Muhtaç Olduğunu FARK ETMELİ ![]() Zenginliğin Ve Bereketin Sofradayken Önünde Biriken Ekmek Kırıntılarını Yemekte Gizlendiğini FARK ETMELİ ![]() Annesinden Doğarken Tertemiz Teslim Aldığı Gırtlağını 60?70 Yıl Sonra Sigara Yüzünden Azrail'e Soba Borusu Gibi Teslim Etmenin Emanete Hıyanet Sayılacağını FARK ETMELİ ![]() 63 Yıllık Ömründe Hiç Karnı Doymayan Bir Peygamber'in Ümmeti Olarak Aşırı Beslenme Yüzünden Sarkan Göbeğini FARK ETMELİ ![]() Ömür Dediğin Üç Gündür Dün Geldi Geçti Yarın Meçhuldür O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür O Da Bugündür ![]() |
![]() |
![]() |
|