![]() |
Gökyüzü.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökyüzü....Gökyüzü Seni seviyorum demek, Hiçbir zaman bu kadar güzel olmamıştı ![]() Hiçbir zaman böylesine, Sevip sevilmemişti bu yürek ![]() Yüreğinde bana ve sevgime yer var mı? Yer var mı aşka ve umuda? O zaman yukarıya bak, Ben ordayım her zaman yanındayım ![]() Gündüz güneşi'mle gece ay'ımla, Kimsenin kucaklayamayacağı kadar Kucakladım seni ![]() Bazen bir umut olmalıyım yüreğinde Güzel yarınlarda gerçekleşmeyi bekleyen ![]() Sonra bir hayal düşüncelerinde, Seni başka alemlere götüren ![]() Karanlık düşüncelerindeki Son yaprak olmalıyım ben, Hiç solmayan bir yaprak ![]() Seni yaşamalıyım duygularda, Seni hissetmeliyim her nefes alışında ![]() Yağmur olup üstüne yağmalıyım, Her damla benim sana olan sevgimdir ![]() Islanmalısın sevgi yağmurlarında ![]() Aydınlığın olmalıyım sonra, Buğday sarısı güneşimle ![]() Kar'a kartanesi'ne ne dersin Bembeyaz saf aşklar yaşamak için ![]() Ben senin vazgeçemediğin Gökyüzün olmalıyım ![]() Ne sen beni unutmalısın, Ne de ben sensiz evreni kucaklamalıyım ![]() Seni seviyorum demek Hiçbir zaman bu kadar güzel olmamıştı ![]() Hiçbir zaman böylesine Sevip sevilmemişti bu yürek ![]() Şimdi ben o güzeli seninle yaşıyorum, Ve Seni çok seviyorum ![]() Gökhan Bozdoğan |
![]() |
![]() |
|