![]() |
Neden Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ben? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Neden Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ben?Mektup ![]() ![]() ![]() ![]() Dokunmani özledim,her gece kokunu üstümden atmaya çalisiyorum artik ne kadar basarabilirsem ![]() Hep senin bir anin var hep senin sözlerinden bahsediyorum ![]() Bazende kiziyorum kendime neden diye soruyorum! Yaniti olmasada ![]() ![]() Neden seni bu kadar çok seviyorum ben? Bunun cevabini sana vermelimiyim yoksa cevabi sendemi aramaliyim? Sakin yine kizma,sakin yine benden süphe etme bir kere olsun beni ara kendinde ![]() ![]() ![]() ![]() Bana söylüyorsun ama benim seni aramam gibi sorunlarim olmadi hiç hep burdasin gözlerimden dökülen yaslarda yada dudaklarimdan dökülen seviyorum kelimesinde ![]() ![]() ![]() Çok basit geliyor degilmi,gülüyorsundur yine ![]() ![]() ![]() Dinleme beni,demekki haketmedim demekki daha çok sevemedim ben seni ![]() ![]() Hala ne bekliyorsun,hala ne kurcaliyorsun O kadar eminsen ![]() ![]() kendinden vazgeçmiyorsan sana içimdeki seni nasil anlatabilirim ![]() ![]() Sen zaten tanimissin kendini ![]() ![]() Zaten küçük görmüsün sevgimi ![]() ![]() Çik sor, cevabi olmayacak ama bir kere olsun sor yollara ![]() ![]() Bir kere olsun sor yildizlarin beni nasil kiskandigini ![]() ![]() Sen benim dünyamda parlak, essiz tek olansin ![]() ![]() Sen benim uzagimdaki ama bir o kadarda yakinimda olansin ![]() ![]() Simdi arkama bile bakmayip ömrümü kendimce yasamak için bir sansim bile yok ![]() ![]() Sorulari cevapsiz birakip ve sadece SEVIYORUM diye söyleyip bakip duracam Bunlar yetiyormus sevgini göstermek için, iste bu yetiyormus SEVIYORUM, yetiyorsa iste SEVIYORUM ![]() ![]() Yetiyorsa senin için, evet seviyorum, ama bana yetmiyor seni sevmek ![]() ![]() Bana yetmiyor anla ne olur,yasat kendini bende, sadece seviyorum dememi isteme ![]() ![]() Keske yetseydi seni sevmek ![]() ![]() Belki o zaman anlardim cevabi olmayan sorulari ![]() ![]() belki o zaman anlardin seni ne kadar çok sevdigimi ![]() ![]() Hiç yorulmadim bugün Seninle oldugum günleri düsündüm bütün gün ![]() ![]() Calismak için pek firsatim olmadi açikcasi ![]() ![]() Birde ilk günümüzdeki sözleri kendimce yasadim ![]() ![]() Sen soruyormussun gibi ve ben cevapliyorum gibi ![]() ![]() Zor sorulari geçtim hemen, zorlarla bogusmak ölüm geliyor artik bana ![]() ![]() Evet evet biliyorum,artik sorulara cevap vermicem dedim biraz önce ![]() ![]() Dedim ya zor sorulari hemen geçtim ![]() ![]() Sende onlar gibi zor olansin, savasmami bekliyorsun ![]() ![]() En önde korumasiz gibi hissediyorum kendimi ![]() ![]() Iyi oku Simdi,ne kadar zor olursan ol,ne kadar uzak olursan ol,ne kadar savasmam gerekiyorsa gereksin!!! CanIm ile ayni olansin,kalbim ile ayni olansin ![]() Iste mektubun sonu,seni sevmenin yeni bir baslangiç günü ![]() ![]() ![]() Kendine iyi bak ![]() ![]() Ben kendime iyi bakarim merak etme,sen olduktan sonra bende ![]() ![]() HosçakaL Seni seviyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|