Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sevdiğini, öğrendim, öldükten

Öldükten Sonra Sevdiğini Öğrendim

Eski 09-26-2008   #1
Gözyaşı
Icon1uzz

Öldükten Sonra Sevdiğini Öğrendim

Liseye yeni başladım ilk onu gördüm karşımda öyle güzel bir insandıki, adı denizdi deniz kadar engin, deniz kadar güzel ve maviydi o güzel gözlerine aşık oldum ona bakarken sınıfta tek arkadaşım oydu onu gizli gizli sevdiğimi Allah'dan ve yüreğimden başka kimse bilmiyordu hep benim yanımdaydı hep beraberdik hep bizbizeydik hayatta onu çok sevdiğimi onsuz olamadığımı bilmiyordu söyleyemedim çünkü bana "sen benim en iyi dostumsun" diyordu hep o beni hep bir arkadaş olarak bildi
bende bu sevdayı hep yüreğimde yaşadım

okul bitti, mezun olduk, o başka yere gitti, ben başka yere ama onu unutamadım, yerine başkasını koyamadım elimde bir resmi var yıllarca hep ona baktım, ona aşkım dedim, onunla güldüm onunla ağladım sevemedim kimseyi

yıllar sonra öldüğünü öğrendim, dünyam yıkılmıştı artık hayatta tek sevdiğim insan artık yoktu artık aramıza kara toprak girdi sevdiğimi kaybettim ne kadar talihsiz bir insanım keşke zamanın da onu sevdiğimi söyleseydim keşke

günler sonra annesi geldi yanıma bana bi defter verdi şeklindende belliydi bu denizin günlüğüydü bana bırakmış ölmeden

açıp okuyamadım önce belkide sevgilisi veya bi başkasının adı vardı içinde ama dayanamadım açtım okudum ama yazanları okuyunca birdaha kahroldum yüreğim yangın oldu

" sevgili günlük,

bugün yine beraberdik onunla okuldaki tek arkadaşımla o çok iyi bir insan günlük onu çok seviyorum ama o beni arkadaşı olarak görüyo aşkımı söylersem belkide dostluğumuz biter günlük ona söyleyemem o benim en iyi dostum, arkadaşım, gizli aşkım sevdiğim aşığım ama söyleyemiyorum ne kadar acı değilmi günlük

gün gelicek okul biticek günlük işte o zaman yıkılırım keşke hep yanımda olsa ama o beni arkadaşı olarak görüyo günlük aşkım beni arkadaşı olarak görüyo"

beni sevdiğini sen öldükten sonramı öğrenicektim gülüm ama sen merak etme birkaç güne kalmaz bende gelirim yanına

Cevap : Öldükten Sonra Sevdiğini Öğrendim

Eski 09-26-2008   #2
sudenaz

güzeldi arkadaşım duygulandım yaşayabilceğim türde bi hikaye olcağından kaynaklanıyor galiba inş arkadaşım dediğim birine günün birinde aşık olupda bu acıya yaşamam inş allah kimseyede yaşatmasın
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2008   #3
hey_crazygirl

ayhh çoook qüzeeL çok teşekkürLer payLaşım içinnn :/

Seni Kendime SakLadım

qörmedim senin qibi sevmedim hiç kimseyi!

Sen
Vaktinden çok sonra qeLen
sevdaLı bir yaqmur qibisin
çisiL çisiL qözLerimden
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2008   #4
sam00

Çok teşekkürler bir an içim cız etti:icononayli:
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2008   #5
perisu_1907

çok gsldi valla Allah kimseye bu acıyı yaşatmassın
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com