Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
elektrik, yürürlükte, zammı

Elektrik Zammı Yürürlükte....

Eski 09-25-2008   #1
su perisi

Elektrik Zammı Yürürlükte....

20 Elektrik Dağıtım Şirketinin Satacağı Elektrikte Konutlarda Yüzde 9,07, Sanayide Yüzde 9,27 Artışı Onaylamasının Ardından, Perakende Tarifeleri de Netleşti

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun (EPDK), Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketinin (TEDAŞ) yeniden yapılanması sonucu oluşan 20 elektrik dağıtım şirketinin satacağı elektrikte konutlarda yüzde 9,07, sanayide yüzde 9,27 artışı onaylamasının ardından, perakende tarifeleri de netleşti Yeni tarife ile elektriğin kilovat saat (kWh) ücreti konutlarda yüzde 9,07 artışla 19,572 YKr, sanayide yüzde 6,64 artışla 17,216 YKr olarak belirlendi
EPDK'nın, Enerji KİT'lerinin Uygulayacağı Maliyet Bazlı Fiyatlandırma Mekanizması Usul ve Esasları ve Hazine Müsteşarlığının Maliyet Bazlı Fiyatlandırma Mekanizmasının Uygulanmasına İlişkin Usul ve Esaslar Genelgesi ile elektrik dağıtım şirketlerinin talepleri çerçevesinde, 1 Ekim 2008 tarihinden itibaren uygulayacakları yeni tarifelere ilişkin onayı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi

(Anadolu Ajansı) 25092008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com