Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
netvibescom

Netvibes.Com

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Netvibes.Com

düzeltme: yaklaşık 1 aydır kullanıyorum Yahoo ya da Google'a göre daha başarılı buldum Şu anda neredeyse tüm web faaliyetlerimi buradan yürütüyorum Bu arada yeni sürümü Ginger'ı açtılar, tahmin ediyorum daha da yararlı olacak sonuçta verdiğim yıldız sayısını bir arttırdım
daha önce şöyle yazmıştım:
çok kurcalayamadım henüz, fakat başarılı bir kişiselleştirilir açılış sayfası sunucusu (yani my yahoo, igoogle muadili) ajax'ını beğendim rss/atom, iCal destekli takvim, bilumum modüller, popüler benzerlerden aktarım imkanları var developer API'leri sunuyorlar şu an beta sürümünde

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com